Ειδική έκτακτη συνεδρίαση για το φημολογούμενο σπάσιμο του Δήμου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 15:58

Ειδική έκτακτη συνεδρίαση για το φημολογούμενο σπάσιμο του Δήμου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς

 

Ειδική συνεδρίαση ώστε να υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου σε σχέση με το φημολογούμενο σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς, αποφασίστηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς

Όπως αποφασίστηκε, η έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί – εκτός απροόπτου - την επόμενη Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και σε αυτήν θα προσκληθούν η Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, αλλά και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος, ώστε και αυτοί να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του θέματος.

Πάντως, από την πλευρά της αντιπολίτευσης εκφράστηκαν κάποιες αντιρρήσεις για την χρονολογική επιλογή της συγκεκριμένης συνεδρίασης, καθώς θεωρήθηκε αρκετά καθυστερημένη.

«Δεν μπορούμε να διοργανώσουμε μία τέτοια συζήτηση γιατί έχουμε καθυστερήσει χαρακτηριστικά» τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασίλης Ρουχωτάς, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός από την μείζονα αντιπολίτευση τόνισε πως κανονικά θα έπρεπε να:«έχει κατατεθεί ένα πλάνο και εκεί πάνω να υπάρχει διαβούλευση».

Χθες πάντως, παρουσία στην αίθουσα που συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς είχαν ο Πρόεδρος Τ.Κ. Αγκώνα Σπύρος Τουμασάτος, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Ζόλων Γεώργιος Απέργης , ο Πρόεδρος Τ.Κ. Θηναίας Παναγή Κωνσταντάτος , ο Πρόεδρος Τ.Κ. Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, οι οποίοι εμφανίστηκαν με σκοπό να εκφράσουν την πρόθεση - αν τελικά σπάσει ο Δήμος Κεφαλονιάς - την τοποθέτηση των κοινοτήτων τους στο Αργοστόλι και όχι στην Παλική.

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0001DSC 0004DSC 0006DSC 0009DSC 0010DSC 0012DSC 0013DSC 0014DSC 0018DSC 0020DSC 0021DSC 0024




00 inkefalonia general ad 300X250