Ο Δήμος δημοπρατεί την «αποκατάσταση όψεων και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παλαιού δημοτικού σχολείου Ληξουρίου έργου Θουκιδίδη Βαλεντή»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 15:10

Ο Δήμος δημοπρατεί την «αποκατάσταση όψεων και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παλαιού δημοτικού σχολείου Ληξουρίου έργου Θουκιδίδη Βαλεντή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης προχωρούν με σταθερά βήματα στην υλοποίηση των υποσχέσεων για την πραγματοποίηση μεγάλων έργων, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα και το νησί μας, με επίκεντρο αυτή τη φορά το δημοτικό διαμέρισμα Παλικής.

Έτσι, πριν καν περάσει μία εβδομάδα από τις εξαγγελίες του Δημάρχου στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Ληξούρι, με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι στις 6 του Νοεμβρίου θα δημοπρατηθεί το έργο της

«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ ΒΑΛΕΝΤΗ".

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο συνολικού προυπολογισμού 832.000 ευρώ και το οποίο θα αλλάξει άρδην την εικόνα του παραλιακού μετώπου του Ληξουριού.

Άλλη μία υπόσχεση του Δημάρχου γίνεται πραγματικότητα, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα σε 21 μήνες θητείας έχουμε ένα μεγάλο έργο που συνελήφθη, μελετήθηκε, εντάχθηκε και δημοπρατείται από αυτήν την Δημοτική Αρχή.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δημοπρατηθούν δύο ακόμη μεγάλα έργα, για τα οποία θα ενημερώσουμε αναλυτικά με νέο δελτίο τύπου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι γίνεται πραγματικότητα, κόντρα στις κριτικές της μιζέριας, ότι τον χειμώνα αυτό η Κεφαλλονιά θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο εργοτάξιο. Και αυτό παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα και ο τόπος μας, την δυσκολότερη μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250