H απάντηση της Ελπίδας Κατσαϊτη σε δημοσίευμα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 19:02

H απάντηση της Ελπίδας Κατσαϊτη σε δημοσίευμα

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ε-KEFALONIA ΜΕ ΤΙΤΛΟ : ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Ο ΠΑΡΙΣΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς ώστε να προστατεύσει τη «εύθραυστη» συνοχή της Δημοτικής πλειοψηφίας. Δεν είναι μόνο το πολύωρο ραντεβού με τον επίδοξο ...φυγά αντιδήμαρχο Μίμη Πυλαρινό που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο κάτω από άκρα μυστικότητα. Είχε προηγηθεί δύο ημέρες πριν, προσυμβούλιο με τους δημοτικούς συμβούλους της Παλικής. «Το βάρος μας πρέπει να πέσει στη Παλική» φέρεται να είχε τονίσει ο Δήμαρχος στους Θεοφιλάτο, Κατσαϊτη, Μοσχονά, Γαλάτη, στοχεύοντας να αποκομίσει οφέλη από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Τα σχέδια πήγαν ...στράφι από τον αντιδήμαρχο Μίμη Πυλαρινό και την επικοινωνιακή αμηχανία που υπήρξε τα επόμενα 24ωρα στο Δημαρχιακό μέγαρο.

Σε σχέση με το πιο πάνω δημοσίευμά σας,έχω να σας απαντήσω τα εξής:

Το προσυμβούλιο που αναφέρετε δεν έγινε με τους συμβούλους της Παλικής, έγινε με όλους τους συμβούλους του συνδυασμού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβούλιο
που θα γινόταν την επόμενη μέρα στην Παλική, όντας βέβαιοι ότι στην Παλική δεν θα μας περίμεναν μετά βαϊων και κλάδων.


ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΛΗΘΕΙ ΕΓΩ σε συνεδρίαση με τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της Παλικής Θεοφιλάτο, Μοσχονά και Γαλάτη για να συζητήσουμε θέματα Παλικής.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΛΗΘΕΙ ΕΓΩ από τον Δήμαρχο για να συζητήσει μαζί μου θέματα που αφορούν την περιοχή μου. Οι σύμβουλοί του σε θέματα Παλικής είναι άλλοι και ΟΧΙ ΕΓΩ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειπώθηκε μπροστά μου, ότι το βάρος της δημοτικής αρχής πρέπει να πέσει στην Παλική.
Το τι οφέλη αποκόμισε από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ας το ......αξιολογήσει ο ίδιος !!!!!!
Τα σχέδιά του δεν πήγαν στράφι από τον αντιδήμαρχο Μίμη Πυλαρινό ΑΛΛΑ από τους κατοίκους της Παλικής, από την αντίδρασή τους, από τις τοποθετήσεις τους, από το ότι φώναζαν από κάτω συνεχώς <<για τα προβλήματα πεστε μας >> και από το ότι βλέποντας ότι δεν αγγίζονταν από τους ομιλητές της συμπολίτευσης, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,γιατί από αυτούς περίμεναν τις προτάσεις , σηκωνόντουσαν και έφευγαν.


Κανένας πολίτης δεν πείστηκε, ότι το βάρος της Δημοτικής αρχής θα πέσει στην Παλική ,αντίθετα ένοιωσαν ότι << 10 εκατ ευρώ χόρευαν στην πλατεία >> όπως έγραψε και τοπική εφημερίδα του νησιού μας.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ακόμη, ότι η τοποθέτησή μου για θέματα Παλικής είχε άλλη προσέγγιση από αυτήν της δημοτικής αρχής , γιατί εγώ ζώ μαζί με τους συμπολίτες μου την καθημερινότητα και τους ευχαριστώ που στο τέλος της ομιλίας μου με τίμησαν με το χειροκρότημά τους, όλοι εκείνοι που άντεξαν να καθίσουν μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα όταν ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ μου δόθηκε επιτέλους ο λόγος, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου...!!!!!!!

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250