Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει στο Δημοτικό συμβούλιο να υπάρχει λιγότερη σκοπιμότητα και καχυποψία…»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 15:17

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει στο Δημοτικό συμβούλιο να υπάρχει λιγότερη σκοπιμότητα και καχυποψία…»

 "Για να ακούγονται οι προτάσεις της αντιπολίτευσης και να βρίσκονται λύσεις" 

O δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Μινέτος μίλησε στον Inkefalonia Radio 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Μινέτος, αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα που μας απασχόλησαν το καλοκαίρι, όπως είναι οι απώλειες των επτά «Γαλάζιων σημαιών» από παραλίες της Κεφαλονιάς, τα προβλήματα στάθμευσης και κυκλοφορίας στο Αργοστόλι, την καθυστέρηση στο «άνοιγμα» των Δημοτικών παραλιών του Μύρτου και του Πλατύ Γιαλού, την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού των λιμανιών της Κεφαλονιάς, καθώς επίσης και την κατάσταση που επικρατεί έξω από λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, με τον συνωστισμό χωρίς τις απαραίτητες υποδομές καθημερινά εκατοντάδων τουριστών.

Ο κ. Μινέτος έκανε και προτάσεις για το πώς απλά πράγματα μπορούν να γίνουν αξιοποιήσιμα στην καθημερινότητα του πολίτη. Μάλιστα τόνισε πως στο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να υπάρχει λιγότερη σκοπιμότητα και καχυποψία και να ακούει η Δημοτική Αρχή τις προτάσεις της αντιπολίτευσης

Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό απο την συνέντευξή του 




00 inkefalonia general ad 300X250