Κώστας Διακάτος: Μια ακόμη απάντηση στον Λούκα Νιφοράτο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 17:26

Κώστας Διακάτος: Μια ακόμη απάντηση στον Λούκα Νιφοράτο

Κύριε πρόεδρε,

Σας ενημερώνω ότι “διάγγελμα στον Κεφαλονίτικο λαό” ποτέ δεν εξήγγειλα και ούτε προτίθεμαι να εξαγγείλω. Αυτό είναι μία ακόμα από τις δικές σας “ειδικότητες” και των ΣΤΕΝΩΝ συνεργατών και ΥΠΟΒΟΛΕΩΝ σας! Επομένως, μην κρίνετε “εξ ιδίων τ’ αλλότρια”!

Βέβαια, το ότι αυτά που εγώ “σας είπα χθες” και έρχεστε εσείς να μας πείτε “σήμερα”, σας καθιστά ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΟ και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!

Στο προκείμενο τώρα…

Ό,τι ΔΕΝ σας ΒΟΛΕΥΕΙ και ΔΕΝ σας …ΕΥΛΟΓΑ, είναι για σας ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ! Μπορεί…

Για τον Κεφαλονίτικο λαό όμως είναι το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!

Στην δική σας δε περίπτωση, “το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν” ΔΕΝ υφίσταται, γιατί το “λακωνίζειν” και το “φιλοσοφείν” είναι ΞΕΝΕΣ προς εσάς και τους ΣΤΕΝΟΥΣ συνεργάτες σας έννοιες!

Μην ξεχνάτε ότι τα “θεατρικά παραληρήματα” είναι “ψωμοτύρι” στην καθημερινότητά σας!

Το “περαστικά” σας το επιστρέφω, είναι κάτι άλλωστε που καθημερινά οι δημότες μας σας “εύχονται” και που ελπίζω κάποια στιγμή να ΠΙΑΣΕΙ η ευχή τους!

Το ότι “όλα θα πάνε καλά”, να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αυτό είναι δεδομένο! Κυριακή κοντή γιορτή!

Ομως κ. πρόεδρε, μου κάνει εντύπωση η εμμονή σας στην επιστροφή στο παρελθόν και στα “πεπραγμένα του”, στα οποία εγώ ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχω, και η ΑΡΝΗΣΗ σας να ασχοληθείτε με το ΠΑΡΟΝ!

Να ασχοληθείτε επί της ουσίας με τα προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης μας και των δημοτών μας, για τα οποία εκ της θέσεως έχετε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ασχοληθείτε και να εξεύρετε λύσεις!

Βέβαια, γνωρίζοντάς σας επί σειρά ετών, θεωρώ δεδομένο ότι αυτό σας βολεύει, γιατί είναι ένας τρόπος “απόδρασης” από την ουσία και την καθημερινότητα του ΠΑΡΟΝΤΟΣ !

Μπείτε στον κόπο να μας απαντήσετε για τα γενικότερα θέματα του Κοιμητηρίου του Δραπάνου και της λειτουργίας (;) του Κυλικείου του, όπως τα ερωτήματα που σας έθεσα και σταματήστε να ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΕΙΤΕ!

Μπορεί αυτό να σας …”βολεύει”, όμως οι δημότες του Αργοστολίου θέλουν ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απαντήσεις.

Αν δεν το κάνετε, απλά παραμένετε ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ !

Όσον αφορά αυτούς που σας υπαγορεύουν ή ακόμη και σας γράφουν τις πολεμικές ανακοινώσεις (ο κόσμος τόχει τούμπανο….) δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία πρώτα απ’όλα σε σας και μετά στο Δήμαρχο, το Δήμο και την τοπική μας κοινωνία !

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΚΑΤΟΣ

Ανεξάρτητος (πλέον) σύμβουλος Δ.Κ. Αργοστολίου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ