Αραβαντινός: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο…» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 11:28

Αραβαντινός: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο…» (video)

Οι δυσχερείς καταστάσεις στον Δήμο Κεφαλονιάς δεν έχουν τελειωμό 

 Ως «βαρέλι δίχως πάτο» χαρακτήρισε τις δυσχερείς καταστάσεις που συμβαίνουν κατά καιρούς στον Δήμο Κεφαλονιάς, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός. 

Ο κ. Αραβαντινός τοποθετήθηκε στο θέμα που ήρθε προς συζήτηση στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς, όσον αφορά την αμοιβή δικηγορικού στο 1ο θέμα της συνεδρίασης: «Έγκριση επιπλέον αμοιβής δικηγορικού γραφείου, ΚΑΤΣΙΚΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ& ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και διάθεση πίστωσης. Ουσιαστικά πρόκειται για αμοιβή σε δικηγορικό γραφείο για το πρόστιμο που επιβλήθηκε από το ΙΚΑ στον Δήμο Κεφαλονιάς,  από την λειτουργία των Σπηλαίων. 

«Αυτά που θα πληρώσετε, είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο. Μόλις τώρα αρχίσατε να πληρώνετε και δυστυχώς αυτό το πράγμα δεν θα τελειώσει. Βρίσκετε εξιλαστήριο θύμα το ΙΚΑ, λες και φταίει το ΙΚΑ πού βρήκε ανήλικο εργαζόμενο. Είναι σύνηθες να παίρνετε δικηγορικά γραφεία από όλη την Ελλάδα και ουσιαστικά να ακυρώνεται τους τοπικούς δικηγόρους. Αντί να μπαίνετε στην διαδικασία σφοδρών επιθέσεων κατά του ίκα να κάνατε αυτοκριτική γι’ αυτά που έχετε κάνει

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, με τον Διονύση Μινέτο, να διερωτάται πως συχνά δικηγορικά γραφεία έρχονται και ζητούν επιπλέον χρήματα.

Γιώργος Χαλαβαζής 

https://www.youtube.com/watch?v=2CAOALDvUKg




00 inkefalonia general ad 300X250