«Δεν μας τιμά η πορεία του Μύρτου τα τελευταία χρόνια…» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 14:58

«Δεν μας τιμά η πορεία του Μύρτου τα τελευταία χρόνια…» (video)

Αιχμές από την αντιπολίτευση για την στάση και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στην πιο φημισμένη παραλία της Κεφαλονιάς

 Σαφέστατες ήταν οι αιχμές από την αντιπολίτευση προς την Δημοτική Αρχή, ως προς την στάση της απέναντι στην κορυφαία και πιο φημισμένη παραλία της Κεφαλονιάς, τον Μύρτο. 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το θέμα ήρθε προς συζήτηση στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με τίτλο "Έγκριση μελετών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτών με τίτλους"- «Υπηρεσίες λειτουργίας-υποδοχής κυλικείου παραλίας Μύρτου» και με βάση… όσα απίστευτα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με την εικόνα που παρουσίαζε η παραλία, που είχε σαν κορύφωση την απώλεια της "Γαλάζιας Σημαίας",  οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ήταν καυστικοί στις τοποθετήσεις τους.

Θεόφιλος: «Αν υπήρχε βαθμολογία, σε αυτό το θέμα θα παίρνατε κάτω από την βάση»

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεόφιλος Μιχαλάτος τόνισε πως: «Δεν μας τιμά η πορεία της παραλίας του Μύρτου τα τελευταία χρόνια. Αν υπήρχε βαθμολογία, σε αυτό το θέμα θα παίρνατε κάτω από την βάση, όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρείχατε στον Μύρτο. Δεν μας τιμά η εικόνα της παράγκας που είχε στηθεί στον Μύρτο. Θα έπρεπε ως δημοτική αρχή όλα αυτά τα χρόνια να είχατε κάνει μία προσπάθεια η εικόνα να είναι εντελώς διαφορετική. Η Δημοτική Αρχή όμως φαίνεται πως δεν βλέπει με σοβαρότητα το θέμα της συγκεκριμένης παραλίας. Αυτή η μελέτη είναι μία από τα ίδια. Και εδώ προσπαθείτε να βολέψετε ημέτερους και όχι να πάρετε υπαλλήλους μέσω ΑΣΕΠ».

Παρακάτω η τοποθέτησή του
https://www.youtube.com/watch?v=nQOXvuORSNs

Σαμούρης: «Μια τραγάτα στην πιο πολυδιαφημισμένη παραλία μας»

Ο Σπύρος Σαμούρης από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Ενωμένη Τετράπολη» τόνισε: «Βάλατε μία τραγάτα στην πιο φημισμένη παραλία της Κεφαλονιάς. Η απαξίωση της Δημοτικής Αρχής έφερε σε αυτό το σημείο τον Μύρτο. Επτά χρόνια τώρα τον βάζετε μέσα τον Μύρτο».

Παρακάτω η τοποθέτησή του
https://www.youtube.com/watch?v=ZmhWj-6_KsA

Για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Μύρτος, έκανε λόγο στην τοποθέτησή του ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισκίνης: «Σχεδόν μπαίνουμε στον Μάρτιο και δεν έχουμε δει τις προθέσεις σας ακόμα για την παραλία. Με βάση όσας μας λέτε ο Μύρτος, θα ανοίξει τον … Ιούνιο! Η κατάσταση που υπάρχει στην συγκεκριμένη παραλία είναι τραγική. Έχετε ακόμα εκεί πινακίδες του … μακρινού 2008!».

Παρακάτω η τοποθέτησή του
https://www.youtube.com/watch?v=ySJVFpS2GXY

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπάστες Ξανά» Μάκης Δημητράτος αναφέρθηκε στην έλλειψη ναυαγοσώστη που στέρησε πέρσι από την παραλία την «Γαλάζια Σημαία».

Παρακάτω η τοποθέτησή του
https://www.youtube.com/watch?v=gD9R9YMEA3M

DSC 0654DSC 0655 2DSC 0657DSC 0658DSC 0659DSC 0661DSC 0662DSC 0663DSC 0666

DSC 0673