Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Cosmos 96.5: "Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 11:17

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Cosmos 96.5: "Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη"

Η εκπομπή "Στα Υπόγεια είναι η Θέα", φιλοξένησε την Παρασκευή 19-1-2018, τον επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς" Θεόφιλο Μιχαλάτο.

"Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του κου Μιχαλάτου και αφορμή για την τοποθέτησή του, ήταν η σκέψη του Δημάρχου για την σύσταση ενός  "συνεργείου καθημερινότητας", το οποίο θα βοηθά στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων.

Το κεφάλαιο "επιμελητήριο", συζητήθηκε εκτενώς. Οι εκλογές του επιμελητηρίου κάλυψαν αρκετή ώρα. Ο Δημήτρης Αλοίζος, ρώτησε τον κο Μιχαλάτο, αν υπάρχει κάποια κόντρα με τον κο Καμπανό, με αφορμή τη συνέντεξη του κου Καμπανού ο οποίος είχε αναφερθεί στις πολλές ελλείψεις που βρήκαν στο επιμελητήριο. "Καμία κόντρα. Είναι κριτική,  η οποία και πρέπει να υπάρχει", ήταν τα λόγια του καλεσμένου.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία επιμελητηριού και Δημοτικής Αρχής, να ακουστούν τα αιτήματα- προβλήματα των επαγγελματιών και όλοι να επικεντρωθούν σε αυτά και να δουλέψουν για την επίλυσή τους.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη:




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250