«Βόμβα» Σπύρου Κουνάδη: Δήλωση παραίτησης από την πολιτική – «Φεύγω αηδιασμένος» (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 19:29

«Βόμβα» Σπύρου Κουνάδη: Δήλωση παραίτησης από την πολιτική – «Φεύγω αηδιασμένος» (VIDEO)

Λίγο πριν μπει το δημοτικό συμβούλιο στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ο Σπύρος Κουνάδης, έριξε τη «βόμβα» και με πολλές αιχμές έκανε γνωστή την πρόθεση να παραιτηθεί από τη θέση του αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου, αλλά και την απόσυρσή του από την πολιτική. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Κουνάδης δήλωσε σχετικά με την απόφασή του: «Θέλω να ενημερώσω για μία απόφαση που έχω πάρει. Μπήκα στην πολιτική με την ελπίδα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πάμε ένα βήμα μπροστά αυτό τον τόπο. Κάπου την ελπίδα αυτή μου την σκότωσαν και δεν την άφησαν να πεθάνει τελευταία. Έκανα όνειρα και μου τα δολοφονήσαμε. Τώρα τελευταία πυροβολούν και τις σκέψεις μου. Δυστυχώς, αν και πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο Αργοστόλι με την παράταξη του δημάρχου και δεύτερος στην Κεφαλονιά, πήγα στη Σάμη, αλλά εκεί δεν είχα βοήθεια από πουθενά. Φώναζα, αλλά τίποτα. Όλο θα, θα και θα. Ήταν οργανωμένο σχέδιο; Ίσως» ήταν μερικά από τα λόγια του και κατέληξε ως εξής: «Από την πολιτική δεν φεύγω από δειλία, φεύγω από αηδία».

Όπως ανέφερε θα βγάλει ανακοίνωση που θα κάνει γνωστούς σε όλους τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή  του την απόφαση. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Δείτε το βίντεο από τη δήλωση παραίτησης του Σπύρου Κουνάδη

https://www.youtube.com/watch?v=8iAKfWdjiLA




00 inkefalonia general ad 300X250