O Θεόφιλος για τον προϋπολογισμό του Δήμου Κεφαλονιάς 2018: «Φέτος το… τερματίσατε!» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 10:45

O Θεόφιλος για τον προϋπολογισμό του Δήμου Κεφαλονιάς 2018: «Φέτος το… τερματίσατε!» (video)

"Καυστικός" ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος στην τοποθέτησή του

«Καυστικός» στην τοποθέτησή του όσον αφορά τον Προϋπολογισμό του Δήμου Κεφαλονιάς για το 2018, ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος. 

Ο κ. Μιχαλάτος ανέφερε πολλά από τα… ανεξήγητα που διαπίστωσε διαβάζοντας την εισήγηση για τον προϋπολογισμό και αναφερόμενος στην αντιδήμαρχο Οικονομικών κα Σοφία Γαρμπή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Φέτος το τερματίσατε!». 

«Αυτή η καθυστέρηση να περάσει ο προϋπολογισμός του Δήμου από το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή τα πράγματα» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μιχαλάτου και συνέχισε λέγοντας πως: «Βλέπουμε για το 2018 να αυξάνονται τα έσοδα στον Δήμο, από τα δημοτικά τέλη. Οι πολίτες δηλαδή πληρώνουν. Όλοι οι άλλοι τομείς που εισπράττει ο δήμος έχουν μία μείωση. Τα σπήλαια ας πούμε, και μήπως έχουμε τα ίδια έσοδα με τον Δήμο Σάμης πριν από 15 χρόνια. Τα έσοδα από τις παραλίες μειώνονται, σε Πλατύ Γιαλό και τον Μύρτο όπου γίναμε περίγελος σε όλη την Ελλάδα με αυτή την παράγκα του καραγκιόζη που είχε στηθεί εκεί. Δεν αξιοποιήσαμε τα ακίνητα του Δήμου. Εδώ δεν ξέρουμε ακόμα ποια είναι τα ακίνητα του Δήμου. Ακόμα με το ζήτημα του Ξενοδοχείου Ξυλοκάστρου δεν έχουμε ενημέρωση…

Για το τουριστικό αγκυροβόλιο στην Αγία Πελαγία τι έχουμε κάνει να έχουμε έσοδα… Τίποτα… Το μόνο που έχετε καταφέρει είναι να βρείτε τρόπους στα σπήλαια και τις παραλίες να έχετε ανθρώπους που θα πατάνε την ταμιακή μηχανή και θα ελέγχουν αυτούς που πατάνε την ταμιακή μηχανή… Υπάρχει ένα μπάχαλο με την ΔΕΗ, για το αν σας χρεώνει καλά, ώστε να χρεώσετε τα ανταποδοτικά… Και με τους ΑΠΕ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάνει ο δήμος να αποδώσει τα χρήματα στις τοπικές Κοινωνίες… Και μου κάνει εντύπωση πως ο κ. Γάκης και ο κ. Αλυσανδράτος δέχθηκαν χρήματα των ΑΠΕ να πάνε για την Καντίνα στον Μύρτο».

Παρακάτω ολόκληρη η ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του…

https://www.youtube.com/watch?v=pcJNSXOAHCI

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250