Η εφημερίδα DOCUMENTO για τις αναθέσεις στο Δήμο Κεφαλονιάς - Η απάντηση του Δήμου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 15:35

Η εφημερίδα DOCUMENTO για τις αναθέσεις στο Δήμο Κεφαλονιάς - Η απάντηση του Δήμου

Αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με τις αναθέσεις έργων στο Δήμο Κεφαλονιάς φιλοξενεί σήμερα η γνωστή εφημερίδα «DOCUMENTO», με υπογραφή του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο πόρισμα των επιθεωρητών ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Διαβάστε το αναλυτικά στις παρακάτω εικόνες και δείτε την απάντηση του Δήμου

(Ανοίξτε τις εικόνες σε νέο παράθυρο για μεγαλύτερη ανάλυση)

 IMG 20171223 144411

IMG 20171223 144512

  •  ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ «DOCUMENTO»; ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ

Σε σχέση με υποβολιμαία παραπλανητικό δημοσίευμα του «σκανδαλοθηρικού» εντύπου «DOCUMENTO», απλά και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας και την ενημέρωση των δημοτών μας, σημειώνουμε τα εξής:

Ουδεμία ποινική δίωξη υφίσταται εις βάρος του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση και φυσικά ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς δεν είναι κατηγορούμενος ενώπιον οποιουδήποτε δικαστηρίου για ο,τιδήποτε.

Το μόνο που ισχύει είναι ότι έχει εκδοθεί από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ένα πόρισμα το οποίο αφορά αποκλειστικά και μόνο τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες και αντιστρατεύεται ευθέως και όψιμα τις ερμηνείες, τις θεωρήσεις και τις εγκρίσεις αποφάσεων του Δήμου Κεφαλλονιάς που έχουν λάβει χώρα από ανώτατους φορείς Δημοσιονομικού Ελέγχου π.χ Αποκεντρωμένη Διοίκηση ή Ελεγκτικό Συνέδριο.

Για όποιον λοιπόν έχει στοιχειώδη γνώση νομικών ένα πόρισμα το οποίο επιχειρεί να καταργήσει τους ανώτατους φορείς ελέγχου της Ελληνικής Πολιτείας (διοικητικά υπέρτερους του Σώματος Επιθεωρητών), είναι μοιραίο να καταπέσει και να αποδειχθεί «φενάκη» μόλις ο Δήμος Κεφαλλονιάς κληθεί αρμοδίως να απαντήσει στο εκτός νομικής πραγματικότητας περιεχόμενό του.

Εάν πάντως οι κύριοι του «DOCUMENTO» και ο «παρακρατικός μηχανισμός» που βρίσκεται πίσω τους ψάχνουν για αληθινούς κατηγορούμενους και αληθινές ποινικές διώξεις στην Κεφαλονιά, τους προτείνουμε να αναζητήσουν τα πορίσματα για τον πρώην Δήμο Πυλάρου και τον πρώην Δήμο Λειβαθούς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου σημειώνουμε το εξής: «Το έγραψε το “DOCUMENTO”; Τότε δεν έχει καμία σημασία…»

Υ.Γ.: Μετά την σημερινή παράθεση της πραγματικότητας, δεν θα επανέλθουμε στο ζήτημα του ανωτέρω πορίσματος, που όπως σημειώθηκε δεν έχει καμία ουσιώδη νομική αξία ή συνέπεια, αφού δεν πρόκειται να συμβάλλουμε περαιτέρω στην απελπισμένη προσπάθεια των πολιτικών μας αντιπάλων να στηθεί ένα παραπλανητικό επικοινωνιακό «πανηγύρι» ως αντιπερισπασμός στα μεγάλα έργα που έχουμε ήδη εκτελέσει και σε αυτά που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Η ψευδής «σκανδαλοθηρία» είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολιτικά «τελειωμένων»


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250