Κλειστός ο Δήμος 12 και 13 Σεπτεμβρίου και όλες οι Αθλητικές και Πολιτιστικές εγκαταστάσεις - Δήλωση Ν. Ανουσάκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 19:56

Κλειστός ο Δήμος 12 και 13 Σεπτεμβρίου και όλες οι Αθλητικές και Πολιτιστικές εγκαταστάσεις - Δήλωση Ν. Ανουσάκη

Σας Ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12 & την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου όλες οι Αθλητικές- Πολιτιστικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κεφαλλονιάς θα παραμείνουν κλειστές ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχείς περικοπές στους πόρους των Δήμων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ N. ΑΝΟΥΣΑΚΗ

Βάσει της υπ΄ αριθμ. 229/2012 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς , η οποία ελήφθηκε κατά πλειοψηφία , ο Δήμος Κεφαλονιάς θα παραμείνει κλειστός για δύο ημέρες κι ειδικότερα για τις 12/9/2012 ημέρα Τετάρτη και 13/9/2012 ημέρα Πέμπτη ως συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ για την άμεση χρηματοδότηση των Δήμων όλης της χώρας που κινδυνεύουν με οικονομική κατάρρευση.

Οι Δήμοι είναι το τελευταίο "καταφύγιο" του πολίτη που βάλλεται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση και η στήριξή τους σχετίζεται και με την διατήρηση της συνοχής των κοινωνιών μας . Μέχρι σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει συμμετάσχει σε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια για οικονομική επιβίωση της χώρας κι έχει δεχθεί πλήθος περικοπών , πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια κι ότι πλέον τα οικονομικά πλαίσια έχουν γίνει ασφυκτικά απειλώντας την ίδια την υπόσταση των Δήμων.

anousakis copy