Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Ξενοδοχείο ΣΙΚΥΩΝ ζητά ο Τζωρτζάτος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 12:59

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Ξενοδοχείο ΣΙΚΥΩΝ ζητά ο Τζωρτζάτος

Λειτουργία  Δημοτικού  Συμβουλίου


Κε Πρόεδρε

 Ευρίσκομαι  στη δυσάρεστη θέση  να σας επισημάνω και να καταθέσω εγγράφως  στο Προεδρείο  , ότι στο συμβούλιο της 28ης Σεπτεμβρίου  δεν εφαρμόσατε το  αυτονόητο  , να επιβάλετε  δηλαδή  να ενημερωθεί το σώμα για τον  τρόπο που η πλειοψηφία υπερασπίζετε την  περιουσία του Δήμου , ειδικά στην περίπτωση  της κληρονομιάς του Τυπάλδου που αφορά  το Ξενοδοχείο ΣΙΚΥΩΝ  .

  Οι μυστικές αποφάσεις και δράσεις την πλειοψηφίας,  που  παρανόμως  αρνούνται  να ενημερώσουν  θεσμικά   την Αντιπολίτευση  σαν   άμεσο  και αρμόδιο   ελεγκτικό  μηχανισμό   της Δημοτικής  Αρχής    είναι  μεμπτές καταδικαστέες και τουλάχιστον ύποπτες  .   

 Καλώ τα μέλη της πλειοψηφίας να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους , να  απαιτήσουν να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να  ενημερωθεί η Αντιπολίτευση και η Κοινωνία του νησιού .                                                        

 Ζητώ από τους  υπόλοιπους συναδέλφους  μου ,  από κοινού να  ενεργήσουμε προκειμένου να  προασπίσουμε την περιουσία των Δημοτών  , που με την ψήφο τους , μας  ανέθεσαν, προσφεύγοντας  ιεραρχικά , στις  ελεγκτικά   αρμόδιες υπηρεσίες .

Τελειώνοντας  , καταθέτω   την επιστολή μου  στον Πρόεδρο  , ζητώ να  συγκληθεί  άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο  να συζητηθεί το θέμα.

Αργοστόλι  4/10/2017

Γεώργιος  Τζωρτζάτος

Ανεξάρτητος  Δημοτικός  Σύμβουλος