Θόδωρος Φλωράτος: «Επίκειται νέα συνάντηση για την επαναλειτουργία της γραμμής Σάμη – Πάτρα – Ιθάκη»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 13:31

Θόδωρος Φλωράτος: «Επίκειται νέα συνάντηση για την επαναλειτουργία της γραμμής Σάμη – Πάτρα – Ιθάκη»

 Στον Inkefalonia Radio 89,2 μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης για την προσπάθεια που γίνεται 

O Δημοτικός Σύμβουλος της Σάμης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», Θόδωρος Φλωράτος, μιλώντας στον INKEFALONIA RADIO  89.2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, αποκάλυψε ότι στις 17 Οκτωβρίου επίκειται δεύτερη συνάντηση στελεχών της ναυτιλίας και πολιτικών παραγόντων.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η επαναλειτουργία της γραμμής Σάμη – Πάτρα Ιθάκη, η οποία διεκόπη λόγω υπερβολικού κόστους.

Στη νέα συνάντηση το παρών θα δώσουν και πάλι ο υπουργός ναυτιλίας, η βουλευτής Κεφαλονιάς , ο δήμαρχος Ιθάκης και ο κ Φλωράτος.

Αυτή την φορά έχουν προσκληθεί και πατρινοί πράκτορες, οι οποίοι θα μεταφέρουν την εμπειρία τους γύρω από τη λειτουργία της γραμμής.

Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης έκανε λόγο για μια πολύ σοβαρή προσπάθεια για την οποία έχουν ενημερωθεί οι πλοιοκτήτες προ δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά, ο κ. Λυκούδης, ο κ. Θεοδόσης καθώς και ο κ. Λιάτος, ενώ άφησε αιχμές για τη μη παρουσία του δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση στην πρώτη συνάντηση.

Ο κ. Φλωράτος υποστήριξε ότι έχει εκπονηθεί μελέτη βιωσιμότητας της γραμμής από εμπειρογνώμονα του χώρου και εστίασε στην ανάγκη στήριξης από τα μέσα μεταφοράς, τονίζοντας ότι την ώρα όπου υπάρχει δρομολόγιο στη γραμμή Πάτρα – Σάμη -Ίθακη να μην εγκριθεί από το ΣΑΣ δρομολόγιο στη γραμμή Κυλλήνη – Πόρος.

Τέλος άφησε αιχμές εναντίον του ΚΤΕΛ για ελλιπή ενημέρωση των επιβατών, όταν εκτελούνταν το δρομολόγιο της Πάτρας.

Παρακάτω ολοκληρο το ηχητικό απο την συνέντευξη 

https://www.youtube.com/watch?v=8b02J70vjwg

 




00 inkefalonia general ad 300X250