Ο … θεριακλής δήμαρχος! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 18:26

Ο … θεριακλής δήμαρχος! (video)

Τσιγαράκι και εσπρεσάκι κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Σερβικής αντιπροσωπείας του Δήμου Βόσντοβατς στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς! 

 Τελικά δεν φτάνει μόνο να είσαι … θεριακλής, πρέπει να το επιβεβαιώνεις κιόλας!

Τρανό παράδειγμα ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος ουδόλως επηρεάστηκε από την επίσκεψη της Σερβικής αντιπροσωπείας του Δήμου Βόσντοβατς στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιο Κεφαλονιάς και  συνέχισε να καπνίζει και να πίνει το καφεδάκι του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο δήμαρχος, την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Βόσντβατς, για την επίσκεψη στην Κεφαλονιά και τις σχέσεις φιλίας των δύο λαών, κάπνιζε αμέριμνος του τσιγαράκι του και ρούφαγε γουλιά, γουλιά το εσπρεσάκι του, λες και βρισκόταν σε … καφενείο!

Μάλιστα, από τον πολύ καπνό από το τσιγάρο, κόντευε να χαθεί από το πλάνο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Βόσντοβατς!

Και ναι μεν μπορεί να τα βλέπουμε εδώ στην Κεφαλονιά και να… γελάμε ή να κλαίμε με τέτοιες συμπεριφορές, χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, καθώς αυτές οι εικόνες θα προβληθούν σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της Σερβίας.

Αλλά τι να λέμε τώρα, ή είσαι... θεριακλής ή δεν είσαι…

Παρακάτω το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς

https://www.youtube.com/watch?v=eT3t-UlvyLc