Πρόγραμμα «φωτιά» για τον Αντιδήμαρχο τουρισμού! Από τις Κάννες, στο Ναύπλιο… (video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 20:07

Πρόγραμμα «φωτιά» για τον Αντιδήμαρχο τουρισμού! Από τις Κάννες, στο Ναύπλιο… (video)

Δεν είναι βέβαια και λίγοι που συμμερίζονται την κόπωση του αντιδημάρχου από τα συνεχόμενα ταξίδια, ειδικά σε ένα πρόγραμμα «φωτιά», όπως είναι το συγκεκριμένο …

Τα ταξίδια του αντιδημάρχου τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου ανά τον… κόσμο, αποτελούν πάντα μία… ξεχωριστή ενότητα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. 

Έρχονται πάντα προς το … κλείσιμο της συνεδρίασης και, παρά την κούραση και το προχωρημένο της ώρας, αποτελούν μία… ευχάριστη νότα και βοηθούν στον εμπλουτισμό γεωγραφικών γνώσεων των συμβούλων!

Τούτη τη φορά, είχαμε προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο, το ταξίδι στις μαγευτικές Κάννες σε συνέδριο Τουρισμό, αλλά και στο πανέμορφο Ναύπλιο!

Το ταξίδι στην Αθήνα που ήταν στο πρόγραμμα, στην εκδήλωση της πρεσβείας της Κίνας, αποσύρθηκε, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του αντιδημάρχου, λόγω του δημοτικού συμβουλίου της επόμενης Τετάρτης.

Προφανώς όμως θα κρίθηκε κουραστικό ένα τέτοιο ταξίδι και μάλιστα σε έναν… ταπεινό προορισμό όπως είναι η Αθήνα!

Δεν είναι βέβαια και λίγοι που συμμερίζονται την... κόπωση του αντιδημάρχου από τα συνεχόμενα ταξίδια, ειδικά σε ένα πρόγραμμα «φωτιά», όπως είναι το συγκεκριμένο …

https://www.youtube.com/watch?v=V5Cp6CCRVio