Πήγαν... αμόντε για την Διαδημοτική!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 11:43

 Πήγαν... αμόντε για την Διαδημοτική!

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως μεταξύ δημοτικής παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης για τη Διαδημοτική στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά τελικά η παράταξη του Μάρκου Κοτσιλίνη σύμπλευσε με την δημοτική αρχή και έτσι όλοι μαζί πήγαν... αμόντε. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα δεδομένα άλλαξαν, η παράταξη του Μάρκου Κοτσιλίνη πήγε «πάσο» όταν τοποθετήθηκε ο ίδιος ο κ. Κοτσιλίνης ως ο ένας εκ των τριών που θα αντικαταστήσουν τα παραιτηθέντα μέλη της διαδημοτικής. Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης άλλωστε δέχθηκε να τροποποιήσει την αρχική του εισήγηση που ήταν οι αντικαταστάτες των τριών να είναι οι Σαββαόγλου, Νίκος Παπαδάτος και Θεοφιλάτος και να τοποθετήσει στο δ.σ. της διαδημοτικής τον Μάρκο Κοτσιλίνη.


Μετά από αυτή την εξέλιξη η συνέχεια ήταν αναμενόμενη συμπλέοντας και ψηφίζοντας και υπόλοιπα θέματα της ημερησίας διάταξης για την διαδημοτική που αφορούσαν μεταξύ άλλων και την τροποποίηση του προϋπολογισμού. Κατά ψήφισαν στα θέματα της διαδημοτικής η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο Νέστωρας Βεντούρας.
Η συζήτηση που κράτησε επτά ώρες και ολοκληρώθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ήταν κατά διαστήματα ενδιαφέρουσα, με την δημοτική παράταξη να αναφέρεται στην διαχείριση της Διαδημοτικής από τους πρώην Δήμους.

Από το συμβούλιο δεν έλειψαν και οι εντάσεις όταν ο Γιάννης Κουρούκλης έκανε λόγο για «μπόχα» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Νίκου Ανουσάκη.

Έτσι τους παραιτηθέντες στη Διαδημοτική Μαρκέτο, Κοκόση και Κατσαϊτη, θα αντικαταστήσουν οι Σαββαόγλου, Παπαδάτος και Κοτσιλίνης, ενώ στον ΟΚΑΠ αντικαταστάτης του Σπυρονικόλα Σολωμού θα είναι ο Νίκος Παπαδάτος.

Dimarxos

Τοποθέτηση Α. Παρίση για την Διαδημοτική by Inkefalonia2012

koutala

Τοποθέτηση Κατερίνας Κουταλά για την Διαδημοτική by Inkefalonia2012

anousakis

Τοποθέτηση Νίκου Ανουσάκη για τη Διαδημοτική by Inkefalonia2012

Kotsilinis

Τοποθέτηση Μάρκου Κοτσιλίνη για την Διαδημοτική by inkefalonia2

Michalatos

Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου για την Διαδημοτική by Inkefalonia2012

kourouklis

Τοποθέτηση Γιάννη Κουρούκλη για την Διαδημοτική by Inkefalonia2012

 9055203

Τοποθέτηση Διονύση Αραβαντινού για την Διαδημοτική by inkefalonia2




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250