Οξεία κριτική του κ. Σπύρου Σαμούρη στο Δήμο - Κάνει λόγο για «το καλοκαίρι της σφαλιάρας»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 21:30

Οξεία κριτική του κ. Σπύρου Σαμούρη στο Δήμο - Κάνει λόγο για «το καλοκαίρι της σφαλιάρας»

Μετά το μεγάλο κάζο των παραλιών με αποκλειστική ΕΥΘΥΝΗ της Δημοτικής Αρχής , που στην πορεία δεν ανέλαβε , αρνούμενη το συνεχές αίτημα της Αντιπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα , εκτός ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο δύο φορές .

Η δρομολογημένη εξέλιξη από την Δημοτική Αρχή ήταν πέντε κύριες παραλίες του νησιού ή να μην λειτουργήσουν καθόλου ή να υπολειτουργήσουν Μεταξύ των άλλων προβλημάτων που δημιούργησαν η ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ είναι το Έγκλημα» για την Κεφαλονιά , η αφαίρεση της Γαλάζιας Σημαίας από το διαμάντι της Κεφαλονιάς και του κόσμου η διάσημη και πολυβραβευμένη παραλία του Μύρτου .

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

Ο αμήχανος χειρισμός ….εν κρυπτώ στην διαχείριση της δημοτικής περιουσίας του Ξενοδοχείου ΣΥΚΥΩΝ . Η Δημοτική Αρχή που δεν γνώριζε τίποτα ,αλλά ο παχυλός φάκελος κατά δήλωση των αρμοδίων υπηρεσιών στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν στα συρτάρια του Δήμου που η ίδια ασκεί την Εξουσία , ήξερε και συνδιαλεγόταν με τους φερόμενους ιδιοκτήτες εν αγνοία και δίχως την νόμιμη εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου. Φτάσαμε δε στο σημείο να μην διεκδικούμε το 75%της περιουσίας του Ξυλοκάστρου και να βολευόμαστε με το 25% με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής που τεχνηέντως μεν ανεπιτυχώς δε προσπάθησε να αποδώσει κατά την συνήθη τακτική της στους προκατόχους της .

ΤΡΙΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

Η ακύρωση της Δημοπρασίας της προμήθειας «ΜΟΝΑ∆Α ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 8.000 Κ.Μ. ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ» προϋπολογισμού «7.458.835,60 »€ μετά από προσφυγή Εταιρείας στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών και την δικαίωσή της για φωτογραφικούς όρους δημοπράτησης κατά τα υποστηριζόμενα από την Προσφεύγουσα Εταιρεία .

Οι θερινές σφαλιάρες στο μέτωπο της Δημοτικής Αρχής επηρεάζουν δυστυχώς ΑΡΝΗΤΙΚΑ την Κεφαλονιά και το Μέλλον της .

ΟΙ Κύριοι της Πλειοψηφίας θα απέλθουν .

Από τη θέση της Αντιπολίτευσης προσπαθώντας εναγωνίως να σταματήσουμε την καταστροφική πολιτική « κατρακύλα» της Πλειοψηφίας και με την συμμετοχή της Κεφαλλονίτικης Κοινωνίας θα το Πετύχουμε .

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250