Οι ενστάσεις για την συνεργασία - αδελφοποίηση με το Ντόμπριτς και τα... ταξίδια του Γκιούλιβερ!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 20:06

Οι ενστάσεις για την συνεργασία - αδελφοποίηση με το Ντόμπριτς και τα... ταξίδια του Γκιούλιβερ!

"Υπάρχει ένας φρενήρης ρυθμός ερασιτεχνισμού από την Δημοτική Αρχή. Αυτά τα ταξίδια, είναι ταξίδια χωρίς ουσία και χωρίς στόχευση" τόνισε ο Διονύσης Αραβαντινός 

Πολλές ενστάσεις υπήρξαν κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όσον αφορά το θέμα που ήρθε για την συνεργασία - αδελφοποίηση του Δήμου Κεφαλονιάς, με την πόλη Ντόμπριτς της Βουλγαρίας, μια πόλη που έχει αποδεχθεί τον όρο Μακεδονία.

Οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης, εκφράστηκαν φια μέσω αρχικά του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύση Αραβαντινού, ο οποίος με τον γνωστό καυστικό του λόγο τόνισε πως: «Υπάρχει ένας φρενήρης ρυθμός ερασιτεχνισμού από την Δημοτική Αρχή, χωρίς όρια. Και ο πιο αφελής δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα από αυτές τις επισκέψεις προβάλλεται το τουριστικό προφίλ της Κεφαλονιάς ... είναι μέσα στο πλαίσιο των ταξιδιών ανά τον κόσμο, όπως ας πούμε ... τα ταξίδια του Γκιούλιβερ. Είναι παιδαριώδες να επιδιώκουν συνεργασία με μία πόλη όπως το Ντόμπριτς, που έχει αποδεχθεί τον όρο Μακεδονία. Αυτά τα ταξίδια, είναι ταξίδια χωρίς ουσία και χωρίς στόχευση. Ανακαλύψατε μία πόλη που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της και όλο αυτό προσβάλει βάναυσα την εθνική μας πολιτική...» ήταν τα λόγια του Διονύση Αραβαντινού.

https://www.youtube.com/watch?v=JLKASP4_co0

Τις ενστάσεις του, με αρκετή δόση χιούμορ, εξέφρασε και ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Τζωρτζάτος... τονίζοντας στο τέλος πως «πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσετε αυτή την διαδικασία.

https://www.youtube.com/watch?v=iHqy74St2TQ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250