Δημοτικό Συμβούλιο:Στο «κενό» οι προσπάθειες της αντιπολίτευσης να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 14:43

Δημοτικό Συμβούλιο:Στο «κενό» οι προσπάθειες της αντιπολίτευσης να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα...

Σημαντικά ζητήματα της Κεφαλονιάς, δεν πήραν την "έγκριση" από την Δημοτική Αρχή να συζητηθούν 

Για μία ακόμη φορά, η δημοτική Αρχή, έκανε πως... δεν ακούει τις προτάσεις της μείζονος αντιπολίτευσης, ώστε να συζητηθούν ως κατεπείγοντα σημαντικά ζητήματα της Κεφαλονιάς.

Τρία θέματα, σημαντικά, έριξε στο τραπέζι προς συζήτηση, η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» για να συζητηθούν, αλλά κανένα από αυτά δεν κρίθηκε σοβαρό από την δημοτική Αρχή ώστε να τα ψηφίσει...

«Ποτέ δεν έχει μπει εκτός ημερησίας ένα θέμα που έχει βάλει η αντιπολίτευση. Όλα παραπέμπονται στις καλένδες» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου και εν συνεχεία έθεσε τα ζητήματα προς συζήτηση.

Το ένα θέμα λοιπόν, είχε να κάνει με τα ανταποδοτικά τέλη από τις Ανεμογεννήτριες στα Διλινάτα και τι έχει κάνει πάνω σε αυτό το κομμάτι ο Δήμος Κεφαλονιάς.

«Όσον αφορά τις Ανεμογεννήτριες, πιστώθηκε το ποσό από την Κυβέρνηση και περιμένουν οι κάτοικοι να πουν τι γίνεται από τον δήμο με τα χρήματά τους» τόνισε ο κ. Μιχαλάτος, ο οποίος όμως εν συνεχεία δεν πήρε καμία απάντηση επί του θέματος... 

Επίσης, ο κ. Μιχαλάτος ζήτησε από την Δημοτική Αρχή μία ενημέρωση για τις ενστάσεις που έχουν γίνει στο θέμα των παραλιών ... Ούτε όμως και γι’ αυτό το ζήτημα πήρε απάντηση...

Και το τρίτο θέμα, το οποίο έθεσε ο Διονύσης Αραβαντινός ήταν σχετικά με τις αδελφοποιήσεις που κάνει ο Δήμος Κεφαλονιάς και με τον τρόπο που τις επεξεργάζεται.

«Ειδικά η αδελφοποίηση με την πόλη Ντόμπριτς που έχει αναγνωρίσει τον όρο Μακεδονία, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα . Με τις επιπόλαιες τακτικές σας και τις παιδαριώδεις λογικές σας, δεν έχετε εκθέσει μόνο τον Δήμο Κεφαλονιάς, κινδυνεύετε να εκθέσετε ένα ολόκληρο κράτος » τόνισε ο Διονύσης Αραβαντινός.

Τελικά, ούτε και αυτό το θέμα συζητήθηκε...




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250