Τζωρτζάτος:«Ζητάω συγνώμη για την συμμετοχή μου στην παράταξη Παρίση»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 14:42

Τζωρτζάτος:«Ζητάω συγνώμη για την συμμετοχή μου στην παράταξη Παρίση»

 Οι τοποθετήσεις Τζωρτζάτου, Κουρούκλη και Ανδρέα Ζαπάντη στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

 

«Ρουκέτες» από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, για όσα έκανε ή δεν έκανε η Δημοτική Αρχή Παρίση το 2015. 

Τόσο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, όσο και ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ενωμένη Τετράπολη» Ανδρέα Ζαπάντης, και ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, είχαν πολλά να πουν αναφορικά με την δράση της Δημοτικής Αρχής την συγκεκριμένη χρονιά.

Μάλιστα, ο κ. Τζωρτζάτος, ζήτησε και συγνώμη για το μερίδιο ευθύνης του στην Δημοτική παράταξη Παρίση το 2015.

Ο κ. Τζωρτζάτος όταν πήρε τον λόγο δήλωσε: «Αυτό που μας φέρατε, είναι μία έκθεση ιδεών 100 σελίδων με πολλά γραφικά στοιχεία για να διασκεδάσει το μάτι μας... Πολλές εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων τις παρουσιάζετε ως πεπραγμένα όχι μόνο το 2015, αλλά και όλα αυτά τα χρόνια της θητεία σας.

Υπάρχει εδώ εξαπάτηση των πολιτών από τις προεκλογικές εξαγγελίες της παράταξης Παρίση. Ζητάω συγγνώμη για το μερίδιο της δικής μου ευθύνης στην συμμετοχή μου στην παράταξη Παρίση» και συνέχισε ο κ. Τζωρτζάτος : «Αν δεν υπήρχε η γενναία κρατική επιχορήγηση που κάθε τόσο την βρίζετε, ο δήμος Κεφαλονιάς θα είχε βουλιάξει... Εκτελέσατε μόλις το 21% από αυτό που είχατε προγραμματίσει... κάθε χρόνο τάζετε λαγούς με πετραχήλια και φτιάχνετε ψίχουλα».

https://www.youtube.com/watch?v=IH_9xSYrmnE

Κουρούκλης: «Ασκείτε πολιτική που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα»

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Γιάννης Κουρούκλης τόνισε : «Κουβεντιάζουμε τον Ιούλιο του 2107 για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για το 2015... Ο χρόνος είναι άκυρος και θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ασκείτε μία πολιτική που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα... ο απολογισμός αυτός ήταν ένας απολογισμός εχθρικός για τα λαϊκά συμφέροντα. Αρνητικός από την άποψη των λαϊκών συμφερόντων τον απολογισμό».

Παρακάτω ολόκληρη η τοποθέτηση του Γιάννη Κουρούκλη

https://www.youtube.com/watch?v=WzDEdQ-qKWQ

Παρακάτω η τοποθέτηση του Ανδρέα Ζαπάντη

https://www.youtube.com/watch?v=qIao-ox6FRA




00 inkefalonia general ad 300X250