Ντροπή για τον Δήμο Κεφαλονιάς! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 11:49

Ντροπή για τον Δήμο Κεφαλονιάς! (video)

Αρνήθηκε να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στην δοκιμαζόμενη από τον σεισμό Λέσβο, χαρακτηρίζοντας "φανφάρες" την πρόταση Διονύση Μινέτου

Κάποιες στιγμές η στάση που κρατάει η Δημοτική Αρχή σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα είναι τόσο... προκλητική που μόνο μία λέξη μπορεί να την χαρακτηρίσει. «Ντροπή!»

Χλεύη και απαξίωση

Ντροπή, γιατί στο θέμα που εισηγήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Μινέτος, ο οποίος πρότεινε να βγει από το Δημοτικό Συμβούλιο, ένα ψήφισμα συμπαράστασης προς την δοκιμαζόμενη από τον τρομερό σεισμό Λέσβο και τους κατοίκους αυτής, ώστε «να δούμε πως μπορούμε να συνδράμουμε ως δήμος πάνω σε αυτόν τον δοκιμαζόμενο λαό», αντιμετωπίστηκε από την Δημοτική Αρχή και από τον αναπληρωτή Δήμαρχο Διονύση Λυκούδη, με χλεύη και απαξίωση.

Ντροπή, γιατί χαρακτηρίστηκε μία ανακοίνωση συμπαράστασης «φανφάρες» από τον αναπληρωτή Δήμαρχο, ο οποίος και αρνήθηκε να προχωρήσει στην συζήτηση του θέματος.

Προφανώς, στον Δημο Κεφαλονιάς, ξέχασαν πως όλες οι περιοχές της Ελλάδας, είχαν σκύψει πάνω από την Κεφαλονιά, όταν αυτή δοκιμάστηκε από τους σεισμούς το 2014.

Ο Σπύρος Σαμούρης, από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Ενωμένη Τετράπολη» τόνισε για το θέμα πως: «Είναι τροπή για το Δημοτικό συμβούλιο αυτό που γίνεται. Είναι απαράδεκτο να μην συζητάμε ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα. Είμαστε απαράδεκτοι που δεν καθόμαστε να κουβεντιάσουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους...».

Παρακάτω η εισήγηση του κ. Μινέτου

Γιώργος Χαλαβαζής

https://www.youtube.com/watch?v=RVwv6EWcDcI




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250