Η Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά προς τους εισακτέους: "Συνεχίστε να ονειρεύεστε και να προσπαθείτε για το καλύτερο"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 21:38

Η Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά προς τους εισακτέους: "Συνεχίστε να ονειρεύεστε και να προσπαθείτε για το καλύτερο"

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες, Η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί ένα σπουδαίο κατόρθωμα και ανταμοιβή των κόπων σας. Οι γονείς σας και οι καθηγητές σας γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον αγώνα που δώσατε και όλα όσα θυσιάσατε για αυτή την επιτυχία σας και είμαι σίγουρος ότι σήμερα ξεχειλίζουν από περηφάνια.

Ένας νέος ορίζοντας, τώρα πια, απλώνεται μπροστά σας. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε νέες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Μη διστάσετε ούτε στιγμή. Τολμήστε και δημιουργείστε νέες συνθήκες διαφορετικές από τις τρέχουσες και ωφέλιμες για την κοινωνία μας.

Αλλά και όσοι από εσάς δεν καταφέρατε να πετύχετε τον αρχικό στόχο σας μην απογοητεύστε. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι η μοναδική διέξοδος. Υπάρχουν και άλλοι οδοί που επιτρέπουν την ανάπτυξη των δυνατοτήτων σας και την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Γνωρίζουμε ότι έχετε έρθει αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες και πρέπει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα Είστε όμως το αύριο της χώρας μας. Συνεχίστε να ονειρεύεστε και να προσπαθείτε για το καλύτερο.

Καλή συνέχεια σε όλους!!!