Θεόφιλος: «Θολή η διαδικασία για την μελέτη της λειτουργίας των σπηλαίων της Κεφαλονιάς» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 11:57

Θεόφιλος: «Θολή η διαδικασία για την μελέτη της λειτουργίας των σπηλαίων της Κεφαλονιάς» (video)

Πολλές οι ενστάσεις από την αντιπολίτευση 

Το θέμα της μελέτης λειτουργίας των σπηλαίων της Κεφαλονιάς (Μελισσάνης, Δρογκαράτης), ήρθε τις... μικρές ώρες στο δημοτικό συμβούλιο (ξεκίνησε να συζητείται στις 3 τα ξημερώματα), εντούτοις ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, είχε το καθαρό μυαλό να κάνει μία σοβαρή τοποθέτηση και να εκφράσει τις ενστάσεις του όσον αφορά την ορθότητα της διαδικασίας:

«Αυτές οι επιλογές θα οδηγήσουν την Δημοτική Αρχή σε περιπέτειες»

«Το να επιμένει η Δημοτική Αρχή και να μην επιλέγει τον σωστό τρόπο λειτουργίας των σπηλαίων σημαίνει πως είτε το βλέπει αλαζονικά, είτε είναι ξεροκέφαλη. Και δυστυχώς αυτές οι επιλογές θα οδηγήσουν την Δημοτική Αρχή και πάλι σε περιπέτειες» ήταν αρχικά τα λόγια του κ. Μιχαλάτου και συνέχισε: «Η μελέτη που έχει έρθει σήμερα μας αναλύει τι χρειάζονται για να λειτουργήσουν τα σπήλαια. Όμως, εδώ βλέπουμε πως δεν υπάρχει διαφάνεια. Εμείς παρακαλάμε η Δημοτική Αρχή να κάνει ενέργειες και να διαφυλάξει τον δήμο από προβλήματα και να μην δίνει το δικαίωμα σε κανέναν ιδιώτη να βλάψει τα συμφέροντα. Η διαδικασία που ακολουθεί είναι θολή και παρακαλούμε να μην προχωρήσει αυτή η μελέτη».

Παρακάτω το βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτησή του επί του θέματος
https://www.youtube.com/watch?v=ktQytPZsaDw

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης, ο οποίος έκανε λόγο φια «διάτρητες διαδικασίες» . «Οι διαδικασίες είναι διάτρητες. Για να μπορέσει κάποιος να ψηφίσει αυτή την μελέτη πρέπει να έχει ολοκληρωμένα πράγματα και αυτό δεν συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του .