Θεόφιλος: «Ο Δήμαρχος σπάνια τίμησε με την παρουσία του το Δημοτικό Συμβούλιο» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 20:35

Θεόφιλος: «Ο Δήμαρχος σπάνια τίμησε με την παρουσία του το Δημοτικό Συμβούλιο» (video)

Την απουσία του Δημάρχου απο τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, επ’ ευκαιρία της εκλογής του νέου προεδρείου, άσκησε κριτική για την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου από την σύστασή του, πριν 2,5 χρόνια μέχρι σήμερα, τονίζοντας πως δεν λειτούργησε όπως θα όφειλε να λειτουργήσει.

«Το δημοτικό συμβούλιο δεν έπαιξε σωστά τον ρόλο για τον οποίο υπάρχει» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου: «Δεν έγιναν ποτέ ερωτήσεις προς την Δημοτική Αρχή, δεν έγινε διάλογος, ενώ ο Δήμαρχος σπάνια τίμησε με την παρουσία του το Δημοτικό Συμβούλιο».

Αναφορικά με τον απερχόμενο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Παπαναστασάτο, ο κ. Μιχαλάτος τόνισε: «Σε γενικές γραμμές ο απερχόμενος πρόεδρος ήταν καλός και σωστός απέναντι στην αντιπολίτευση.

Το έργο του ήταν θετικό και η παρουσία του θετική και αν κάποιες φορές δεν έκανε καλά την δουλειά του, ίσως ήταν απόρροια από την πίεση που του ασκούσε ο αναπληρωτής».

https://www.youtube.com/watch?v=ix_ZBxgHxcg




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ