Τους... ζορίζει ο Διονύσης Μινέτος και φάνηκε!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 19:34

Τους... ζορίζει ο Διονύσης Μινέτος και φάνηκε!

"Ενοχλει" την Δημοτική Αρχή ο Διονύσης Μινέτος ... Φάνηκε στην ψηφοφορία...  

Ένα από τα σημεία που έκαναν εντύπωση κατά την χθεσινή συνεδρίαση για την εκλογή του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, ήταν η στάση που κράτησαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας κατά την διάρκεια της ψηφοφορία για την ανάδειξη του αντιπροέδρου.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Μινέτος, ο οποίος είχε προταθεί ομόφωνα από την αντιπολίτευση, χρειάστηκε και τις τρεις ψηφοφορίες για να εκλεγεί. Μάλιστα και στις τρεις συγκέντρωνε μόνο ψήφους από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, καθώς «τιμωριτικά» οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ή έριχναν λευκό ή έβγαζαν άκυρο το ψηφοδέλτιο τους.

Η αιτία γι΄αυτήν την συμπεριφορά είναι πως ο Διονύσης Μινέτος, όσο καιρό βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο, με τις εύστοχες και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις του, τις ερωτήσεις του και τις επισημάνσεις του, σε πολλά ζητήματα, πολλές φορές φαίνεται να... ζορίζει την Δημοτική Αρχή, να την στριμώχνει και να την «ενοχλεί». Με λίγα λόγια να της χαλάει την ησυχία...  

Αυτό το... ζόρισμα της Δημοτικής Αρχής, καθώς πολλές φορές τα «ακούει» από τον Μινέτο για ανορθογραφίες σε διάφορα ζητήματα, φάνηκε ξεκάθαρα στην συγκεκριμένη ψηφοφορία.

Ο Διονύσης Μινέτος, φυσικά, όχι μόνο δεν πτοείται από το αποτέλεσμα, αλλά θα είναι ακόμα περισσότερο μαχητικός, ασκώντας πάντα μία γόνιμη αντιπολίτευση. 

Παρακάτω μερικές από τις τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο

Διονύσης Μινέτος: «Το πιο επικίνδυνο μεταφορικό μέσο είναι το... καλάμι κύριε Λυκούδη» (video)

Η εύστοχη και τεκμηριωμένη τοποθέτηση του Διονύση Μινέτου για το ζήτημα των απαλλοτριώσεων στο αεροδρόμιο (video)

Δημοτικό Συμβούλιο: Η συζήτηση για τις πλημμύρες στην Πύλαρο – Η οργή των κατοίκων και οι προτάσεις για λύση...

Θράσος Διονύση Λυκούδη

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250