Θράσος Διονύση Λυκούδη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 15:51

Θράσος Διονύση Λυκούδη

Τα έβαλε με τον Δονύση Μινέτο για να καλύψει την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής, να βρει λύση στο ζήτημα της εναπόθεσης των μπάζων 

Με απύθμενο θράσος, ο αναπληρωτής δήμαρχος και υπεύθυνος τεχνικών έργων Διονύσης Λυκούδης, τα έβαλε χθες το βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύση Μινέτο.

Γιατί το έκανε; Για να καλύψει την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής στο να βρει λύση εδώ και 3,5 μήνες με την εναπόθεση των μπάζων από έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας του Αργοστολίου, το οποίο είχε «φρενάρει» για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Μια κίνηση άστοχη, καθώς ο κ. Μινέτος το 2014 από το τμήμα περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και με αφορμή τις κατεδαφίσεις από τους σεισμούς του 2014, είχε στείλει σε έγγραφο, όλους τους νόμιμους τρόπους διαχείρισης και μόνιμης εναπόθεσης μπαζών.

Βέβαια, από το 2014 έχουν περάσει τρία χρόνια, αλλά ποτέ μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα η Δημοτική Αρχή δεν φρόντισε να διευθετήσει το θέμα και να βγάλει τις σχετικές άδειες για την μόνιμη εναπόθεση των μπαζών, ώστε να μην... τρέχει την τελευταία στιγμή για να δει τι θα κάνει τα μπάζα της Κεντρικής Πλατείας Αργοστολίου.

Όπως αποδείχθηκε η λύση δόθηκε μετά και την παρέμβαση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος , για προσωρινή ωστόσο εναπόθεση μπαζών, μενει όμως η κακή εικόνα που άφησε η συμπεριφορά του.  




00 inkefalonia general ad 300X250