Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά: «Δεν θα παρακολουθήσουμε τη διαμάχη που θυμίζει Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 10:43

Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά: «Δεν θα παρακολουθήσουμε τη διαμάχη που θυμίζει Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες»

  Σχετικά με τη διαμάχη μέσω δημοσιευμάτων μεταξύ του τοπικού ΚΚΕ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, διαμάχη που θυμίζει την ταινία της FINOS FILMS Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες , στην οποία μεταξύ άλλων εμπλέκουν ως μήλον της έριδος την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ έχουμε να δηλώσουμε μόνο ότι δεν θα την παρακολουθήσουμε.

Γιατί αυτή η διαμάχη έχει κουράσει τους πάντες μια και κρατά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και με τη μια ή την άλλη πρόφαση, από την εποχή του Κολιγιάννη και του Παρτσαλίδη ( γραφείο εξωτερικού- γραφείο εσωτερικού ΚΚΕ).

Θα θέλαμε, επ΄ ευκαιρίας, να υπενθυμίσουμε στους συντάκτες των ανακοινώσεων αυτών ότι η αυτοδιοικητική παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ είναι μια ενωτική συμμαχία πολιτών που σκοπό έχουν να υπηρετήσουν με αρχές την αυτοδιοίκηση, απαλλαγμένους από κάθε λογής εξαρτήσεις, ικανούς και κοινωνικά αλληλέγγυους (Δελτίο Τύπου Ιδρυτικής Διακήρυξης 14-07-2010).

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η χειραγώγηση και η υπόσκαψη για κομματικές σκοπιμότητες των αυτοδιοικητικών πραγμάτων μονάχα δεινά έχει φέρει στο θεσμό της πρωτογενούς εξουσίας του λαού.

Αργοστόλι 17-08-2012
Από το Γραφείο Τύπου




00 inkefalonia general ad 300X250