Π. Δρακουλόγκωνας: «Τους τα λέμε, τους τα γράφουμε, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 11:38

Π. Δρακουλόγκωνας: «Τους τα λέμε, τους τα γράφουμε, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση»

Συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης στον Inkefalonia 89,2 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, μίλησε στον Inkefalonia 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Ο κ. Δρακουλόγκωνας βρισκόταν στην Αθήνα για ένα ραντεβού με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και τον Υπουργό Υποδομών, όσον αφορά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα υδροπλάνα στα Ιόνια Νησιά.

Ο κ. Δρακουλόγκωνας, αναφέρθηκε στην πορεία αποκατάστασης των «πληγών» που άφησαν πίσω τους οι σεισμοί του 2014, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Η αποκατάσταση των σχολειών δυστυχώς δεν έχει προχωρήσει. Υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση και που οφείλεται αποκλειστικά σε γραφειοκρατικά ζητήματα που προκύπτουν συνεχώς. Αυτή είναι η πεπατημένη του ελληνικού δημοσίου και έμπλεξαν εκεί και τα σχολεία της Παλικής».

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μίλησε επίσης, για τα έργα βραχοπροστασίας, από τις πλημμύρες, που σύντομα θα ξεκινήσουν στην Κεφαλονιά σε περιοχές που προέκυψαν προβλήματα, ενώ όσον αφορά το έργο του Χάρακα, τόνισε πως το έργο θα έχει παραδοθεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που είναι η 31η Μαρτίου.

Υπάρχει σημαντική υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας

Τα ζητήματα πάντως, δεν σταματούν στα έργα και ο κ. Δρακουλόγκωνας, παραπονέθηκε για την σημαντική υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας καθώς από τα 140 άτομα που υπηρετούσαν πριν από πέντε χρόνια στην Περιφέρεια, αυτή την στιγμή υπάρχουν περίπου 60 υπάλληλοι. Κάθε υπάλληλος είναι και τμηματάρχης. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό».

Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο αντιμετώπισης που έχουν από τους αρμοδίους στην κεντρική διοίκηση: «Τους τα λέμε, τους τα γράφουμε, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ανταπόκριση».

https://www.youtube.com/watch?v=u67oPsIbleo

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250