Συμβιβασμός από τον Δήμο με την Μονή για τους μικροπωλητές στον Άγιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 22:08

Συμβιβασμός από τον Δήμο με την Μονή για τους μικροπωλητές στον Άγιο

Το θέμα των μικροπωλητών στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου «πυροδότησε» ένταση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Κατόπιν απαιτήσεως των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης και της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ενημέρωσε το Σώμα, όσον αφορά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Άγιο Γεράσιμο, και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει της Ιεράς Μονής με την πρώην Κοινότητα Ομαλών για τους υπαίθριους μικροπωλητές. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος έγινε συμβιβασμός με την Μονή, ώστε να μπορέσει να γίνει το πανηγύρι και τα έσοδα από τους μικροπωλητές αυτές τις μέρες θα τα πάρει η Ιερά Μονή, η οποία όπως τονίζεται θα τα διαθέσει για τα σχολεία της Κεφαλονιάς.

Μάλιστα σήμερα το πρωί ανέβηκαν στα Ομαλά, μετά το κομφούζιο που είχε δημιουργηθεί στο δρόμο προς τα Τρωιαννάτα, η αστυνομία με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Χωραΐτη, ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής με συνεργείο υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος το θέμα θα έρθει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει στην επόμενη γιορτή του Άγιο τον ερχόμενο Οκτώβριο. «Βρίσκομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» δήλωσε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο πρώην πρόεδρος τους Κοινότητας Ομαλών και νυν αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος.

Ακούστε τι ειπώθηκε στις τοποθετήσεις του Δημάρχου και των συμβούλων

 8132533

Τοποθέτηση Αλέξανδρου Παρίση 13.8 by George Halavazis

 8132536

Τοποθέτηση Μάρκου Κοτσιλίνη 13.8 by George Halavazis

 8132537

Τοποθέτηση Γιάννη Κουρούκλη 13.8 by George Halavazis

 

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΓΚΙΣΓΚΙΝΗ

Τοποθέτηση Νίκου Γκισγκίνη 13.8 by George Halavazis Τοποθέτηση Αλέξανδρου Παρίση (2) 13.8 by George Halavazis

 

 8132525

 Τοποθέτηση Σπύρου Σαμούρη 13.8 by George Halavazis


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΤΙΑΤΟΥ

Τοποθέτηση Σπύρου Ματιάτου 13.8 by George Halavazis