Ηχηρό «Όχι» στα μπάζα στον Άγιο Αντώνιο από το τοπικό συμβούλιο Ληξουρίου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 12:47

Ηχηρό «Όχι» στα μπάζα στον Άγιο Αντώνιο από το τοπικό συμβούλιο Ληξουρίου

Ένα ηχηρό «όχι» στην εναπόθεση μπαζών στον Άγιο Αντώνιο, είπε χθες το τοπικό συμβούλιο Ληξουρίου, το οποίο συνεκλήθη κατόπιν προτάσεως του τοπικού συμβούλου Ανδρέα Μοσχόπουλου.

Στην συνεδρίαση, με ψήφους 3 υπέρ έναντι 1 κατά (καταψήφισε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Μαρκέτος) το συμβούλιο αποφάσισε να υιοθετήσει τις προτάσεις του τοπικού συμβούλου της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Ανδρέα Μοσχόπουλου, ούτως ώστε «να μην έρθουν καθόλου μπάζα στην περιοχή της Παλικής, να αλλάξει η χωροθέτησή τους και να μην πάνε στον Άγιο Αντώνιο όπως προγραμματίζεται, ο οποίος αποτελεί και χώρο άθλησης παιδιών».

Επίσης τονίστηκε, ότι ο συγκεκριμένος χώρος που επιδιώκει η Δημοτική Αρχή, την εναπόθεση των μπαζών, αποτελεί πέρασμα προς την τουριστική Παλική και η εικόνα που θα διαμορφωθεί δεν θα κολακεύει - στα μάτια του επισκέπτη - την περιοχή, ενώ μέσα στην πρόταση που ψηφίστηκε ήταν και η σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου γι’ αυτό το θέμα στο Ληξούρι.

Στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, το παρών έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος εξέφρασε και για μία ακόμη φορά την άρνησή του στην επικείμενη εναπόθεση μπαζών στον Αγιο Αντώνιο.

Οι τοπικοί σύμβουλοι, μάλιστα, εξέφρασαν και την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων της Παλικής σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς όπως τόνισαν «θα υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο την ήδη υποβαθμισμένη περιοχή».


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250