Διονύσης Μινέτος: «Το πιο επικίνδυνο μεταφορικό μέσο είναι το... καλάμι κύριε Λυκούδη» (video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 14:28

Διονύσης Μινέτος: «Το πιο επικίνδυνο μεταφορικό μέσο είναι το... καλάμι κύριε Λυκούδη» (video)

Ο Διονύσης Μινέτος, είχε σημαντικές τοποθετήσεις και επισημάνσεις και στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», πήρε τον λόγο και τόνισε με αφορμή το θέμα της «Αποχέτευσης του Πόρου» που εκείνη την στιγμή ήταν προς συζήτηση, ότι «στα θέματα των έργων δεν θα πρέπει να υπάρχουν καθυστερήσεις».


«Μέχρι να τον λειτουργήσουμε θα έχει σαπίσει ο βιολογικός Σκάλας-Πόρου»

«Δεν μπορούμε να αφήνουμε να περνάει ο χρόνος και να μην τελειώνουν τα έργα. Έχει φτιαχτεί , πολλά χρόνια πριν την αποχέτευση Πόρου, ο Βιολογικός Σκάλας - Πόρου . Όμως μέχρι να λειτουργήσει θα έχουν σαπίσει όλα του τα μηχανήματα και θα πρέπει να τα αντικαταστήσουμε. Πρέπει να τηρούμε τους χρόνους στα έργα και πάντα αυτό θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας. Και να ξέρετε κάτι... Το πιο επικίνδυνο μεταφορικό μέσο κύριε Λυκούδη είναι το... καλάμι» ήταν τα λόγια του κ. Μινέτου.

Η συζήτηση «πυροδοτήθηκε» με ένταση και από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος τόνισε πως: «πρέπει να είστε ως Δημοτική Αρχή πιο αυστηροί με τους εργολάβους ώστε να τελειώνουν τα έργα».

«Ας μην αλλάζατε τους επιβλέποντες στο Γηροκομείο...»

Εν συνεχεία ο κ. Μινέτος έφερε ως παράδειγμα τον χρόνο αποπεράτωσης του έργου του Γηροκομείου, λέγοντας πως «από το 2008 οι τρόφιμοι έφυγαν από το γηροκομείο και έχουμε φτάσει στο 2017 και ακόμα δεν ξέρουμε πότε αυτό θα είναι λειτουργικό για να ξαναμπούν».

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως: «ας μην αλλάζατε τους επιβλέποντες σαν τα πουκάμισα για να τελείωνε πιο γρήγορα». Κάπου εκεί ξεκίνησε νέος γύρος αντιπαράθεσης.

Παρακάτω τα όσα ειπώθηκαν

https://www.youtube.com/watch?v=Zn_buiFTkzE




00 inkefalonia general ad 300X250