Άπραγοι έφυγαν οι κάτοικοι του Πόρου, δεν συζητήθηκαν τα προβλήματα στο λιμάνι – Θεόφιλος: «Η Κεφαλονιά θα πρέπει να αναπτύσσεται ομοιόμορφα»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 11:06

Άπραγοι έφυγαν οι κάτοικοι του Πόρου, δεν συζητήθηκαν  τα προβλήματα στο λιμάνι – Θεόφιλος: «Η Κεφαλονιά θα πρέπει να αναπτύσσεται ομοιόμορφα»

Δεν συζητήθηκαν τα προβλήματα του λιμανιού του Πόρου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κάτοικοι του Πόρου βρέθηκαν στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, για τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο λιμάνι τους.

Εντούτοις και παρά την προτροπή του επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου να συζητηθεί το θέμα στον προϋπολογισμό του Λιμενικού Ταμείου, κάτι τέτοιο δεν εισακούστηκε από την Δημοτική Αρχή.

Ως εκ τούτου έφυγαν άπραγοι και το πρόβλημα παραμένει.

Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ήταν Τοπικός σύμβουλος Πόρου και αναπληρωματικό μέλος του Λιμενικού Ταμείου, Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο Γιώργος Γκιάφης και άλλοι...
Κατά την συζήτηση πάντως του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου σχολιάστηκε από την αντιπολίτευση η γενικότερη εγκατάλειψη της περιφέρειας της Κεφαλονιάς από την Δημοτική Αρχή.

Θεόφιλος: "Ξεχνάτε οτι ο Πόρος δίνει τα μεγαλύτερα έσοδα στο Λιμενικό Ταμείο" 

«Η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου και η Δημοτική Αρχή έχει ξεχάσει τον Πόρο» ήταν τα λόγια του Θεόφιλου Μιχαλάτου και συνέχισε: « Ξεχνάνε ότι ο Πόρος είναι το λιμάνι που δίνει τα μεγαλύτερα έσοδα στο Λιμενικό Ταμείο. Θα πρέπει λοιπόν να χαλάσετε χρήματα και για τον Πόρο. Δώστε λύση να βαθύνουμε το λιμάνι να μην έχει πρόβλημα. Πρέπει η Κεφαλονιά να αναπτύσσεται ομοιόμορφα και ο Δήμαρχος να δεσμευτεί ότι θα δοθεί το απαραίτητο βάρος στον Πόρο».


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250