Θεόφιλος: «Δεν έχετε σχεδιασμό, έχετε εγκαταλλείψει την περιφέρεια της Κεφαλονιάς, ο Προϋπολογισμός είναι για τα... μπάζα» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 15:48

Θεόφιλος: «Δεν έχετε σχεδιασμό, έχετε εγκαταλλείψει την περιφέρεια της Κεφαλονιάς, ο Προϋπολογισμός είναι για τα... μπάζα» (video)

 

Η συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2017, ξεκίνησε στο δημοτικό συμβούλιο μετά από επτά ώρες συζήτηση για τους προοϋπολογισμούς στα νομικά πρόσωπα του Δήμου! Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί αυτή η δυσλειτουργική κατάσταση. 

Στην βασική του τοποθέτηση, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεόφιλος Μιχαλάτος, μίλησε για αναγκαιότητα νοικοκυρέματος των οικονομικών του δήμου, αλλά και εγκατάλειψη της περιφέρειας της Κεφαλονιάς.

«Είχαμε καταγγείλει σε δελτίο Τύπου την διαδικασία και δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Συζητάμε τον προϋπολογισμό μετά από 9 ώρες συνεδρίαση για τους υπόλοιπους προϋπολογισμούς...

Δεν θα μιλήσω με νούμερα, θα προσπαθήσω να “φωτογραφήσω “ πως λειτουργεί σήμερα ο Δήμος Κεφαλονιάς. Τα τελευταία χρόνια το δημοτικό συμβούλιο δεν λειτουργεί σωστά. Δεν έχουμε ενημέρωση από τον Δήμαρχο, για το τι συμβαίνει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί. Όσον αφορά τις εισπράξεις του δήμου, βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά... Δεν έχουμε κάνει καμία προσπάθεια να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του δήμου. Δεν υπάρχει σωστή διαχείριση των ακινήτων του Δήμου... έχει εγκαταλείψει τα ακίνητα... έχετε κλείσει το μάτι σε αυτούς που χρωστάνε έξοδα παραμένουν σταθερά, γιατί δεν κάνετε προσπάθεια να εξοικονομήσετε πόρους... δεν έχετε σχεδιασμό... Ποια περιοχή έχετε να πείτε ότι έχετε προσφέρει έργο από το νοικοκύρεμα που έχετε κάνει; Καμία... Συγνώμη που θα το πω, αλλά ο προϋπολογισμός αυτός είναι για τα μπάζα...».

Στην τοποθέτησή του και ο σύμβουλος της παράταξής του Διονύσης Αραβαντινός, μίλησε για ορισμό της αναξιοπιστίας του προϋπολογισμού...

«Αν αυτό τον προϋπολογισμό τον χαρακτηρίζεις αξιόπιστο τότε τι είναι μη αξιόπιστο. Αυτός ο προϋπολογισμός είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας. Σε επίπεδο κοινωνίας δεν έχει να δώσει τίποτε...».

Παρακάτω η τοποθέτηση του Θεόφιλου Μιχαλάτου

https://www.youtube.com/watch?v=PHR31WH-XUQ




00 inkefalonia general ad 300X250