Το χρονικό της επίδειξης! Τεστ ...DNA έκανε ο Δ. Λυκούδης στα εισιτήρια των σπηλαίων!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 14:30

Το χρονικό της επίδειξης! Τεστ ...DNA έκανε ο Δ. Λυκούδης στα εισιτήρια των σπηλαίων!

Μια ιδιαίτερη εξέλιξη είχε η χθεσινή συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς!

Η συνεδρίαση διεκόπη για 20 λεπτά, κατ’ εντολή του αναπληρωτή δημάρχου Διονύση Λύκούδη, ώστε να φτάσει στην αίθουσα το ειδικό μηχάνημα που «βλέπει» το υδατογράφημα, που υπάρχει πάνω στα εισιτήρια των σπηλαίων και το οποίο δεν φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού!

Το συγκεκριμένο θέμα επανέφερε με ερώτησή του ο Γιώργος Τζωρτζάτος, μετά την καταγγελία που είχε κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση σε προηγούμενη συνεδρίαση, σχετικά με την εγκυρότητα των εισιτηρίων που κυκλοφορούν για τα σπήλαια της Κεφαλονιάς.

Ο αναπληρωτής δήμαρχος λοιπόν, έκανε μία... επίδειξη με τα εισιτήρια που έφτασαν από το δημαρχείο και φυσικά απέδειξε ότι έχουν πάνω τους το υδατογράφημα!

Φυσικά κανείς δεν περίμενε να έβλεπε κάτι διαφορετικό. Και κάπως έτσι ουδείς, από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης «συγκινήθηκε» από το θέαμα και σηκώθηκε απο το έδρανό του για να το παρακολουθήσει... live, λέγοντας ότι: «Κύριε Λυκούδη, ήταν φυσικό να μας παρουσιάσετε στο συμβούλιο αυθεντικά εισιτήρια. Δεν περιμέναμε να μας φέρετε και να μας δείξετε μη αυθεντικά».

Θεόφιλος: “Bρέστε τρόπο και διαδικασίες να μην δημιουργούνται προβλήματα”

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος τόνισε: «Έξι χρόνια ζητάμε από την Δημοτική Αρχή να φέρει ακυρωτικό μηχάνημα των εισιτηρίων και αυτό δεν γίνεται. Αν το είχε κάνει αυτό η Δημοτική Αρχή, δεν θα είχαμε κάποιο πρόβλημα να συζητάγαμε. Μέχρι να γίνει αυτό, θα δημιουργούνται θέματα και προβλήματα».

https://www.youtube.com/watch?v=SWkI2oatSks

Διαπίστωση «φωτιά» έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Θόδωρος Φλωράτος, ενώ τις αντιρρήσεις τους όσον αφορά τον τρόπο που παρουσιάστηκε το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο εξέφρασαν όλοι οι επικεφαλείς των παρατάξεων και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Αραβαντινός: "Θεατρικό Μονόπρακτο με... τεστ DNA" 

Μάλιστα, ο Διονύσης Αραβαντινός, εξέφρασε την άποψη πως «στο Δημοτικό Συμβούλιο παίχθηκε ένα θεατρικό μονόπρακτο με το τεστ DΝΑ που έκανε ο αντιδήμαρχος Λυκούδης στο εισιτήριο!».

Η χθεσινή συνεδρίαση διεκόπη για την Τετάρτη 23 Νομεβρίου, ενώ για μία ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή, Επέλεξε τα θέματα που ήθελε να συζητήσει στην συνεδρίαση, επιλέγοντας από τα 27 θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη, σκόρπια θέματα, χωρίς την προγραμματισμένη σειρά και αφήνοντας άλλα (όπως π.χ. το Νο 21) για άλλη συνεδρίαση.

DSC 0198DSC 0199DSC 0201DSC 0202DSC 0204

DSC 0180DSC 0181DSC 0182DSC 0183

DSC 0206DSC 0207