Μάρκος Κοτσιλίνης: "Των οικιών ημών εμπιπραμένων υμείς άδετε"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 18:15

Μάρκος Κοτσιλίνης: "Των οικιών ημών εμπιπραμένων υμείς άδετε"

Εδώ καίγονται τα σπίτια μας κι εσείς τραγουδάτε! Αυτό είναι το νόημα της επικεφαλίδας και ταιριάζει γάντι στις επιλογές του Δημάρχου. Μια σειρά πράξεις και παραλείψεις τον τελευταίο καιρό δείχνει πως εκεί στο μέγαρο δεν έχουν καταλάβει που βρίσκεται η χώρα και δεν ακούνε τίποτα.

Έχουν τον δικό τους τρόπο να κάνουν την κρίση ευκαιρία!

Συναυλίες κολλητών

Ιδιαίτερη μεταχείριση επεφύλαξε ο κ. Δήμαρχος στην κα Άννα Βίση.

Ανέλαβε ο Δήμος όλα τα έξοδα ώστε βρέξει- χιονίσει, να είναι εξασφαλισμένη η αμοιβή. Σε αντίθεση με τις άλλες συναυλίες όπου οι καλλιτέχνες τα αναλαμβάνουν όλα και δίνουν κάτι τις και στον Δήμο!

Ανέλαβε επίσης ο κ. Δήμαρχος την τηλεοπτική διαφήμιση της καλλιτέχνιδος. Εδώ η τηλεόραση είναι χρήσιμη, σε αντίθεση με την κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων που είναι ανεπιθύμητη.

Ζητήσαμε ,ήδη , ακριβή στοιχεία της συναυλίας και ευχόμαστε να μην αληθεύουν οι εκτιμήσεις, πως ο Δήμος ζημίωσε αρκετές χιλιάδες ΕΥΡΩ.

Μελισσάνη: Οι βαρκάρηδες στον ...αέρα!

Η πρωτοφανής αδιαφορία για την λειτουργία της Μελισσάνης οδηγεί σε τραγελαφικές καταστάσεις.

Οι βαρκάρηδες της λίμνης εργάζονται από τον Μάϊο και είναι εντελώς στον αέρα. Χωρίς καμία σύμβαση, απλήρωτοι, ανασφάλιστοι, εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε κίνδυνο, ζουν με την αγωνία του αύριο.

Πριν από ένα μήνα περίπου, υπήρχε θέμα στο Δημοτ. Συμβούλιο, όπου δινόταν σε ιδιώτες η ξενάγηση, η καθαριότητα και οι βαρκάδες. Μετά την καταγγελία της παράταξής μας για ξεπούλημα του φυσικού πλούτου αναγκάστηκαν να το αποσύρουν.

Άλλες όμως οι βουλές του μεγάρου. Ό,τι δεν μπήκε από την πόρτα μπήκε από το παράθυρο. Η οικονομική επιτροπή μείωσε τον προϋπολογισμό και βγάζει αύριο σε δημοπρασία τις εργασίες των βαρκάρηδων, ελπίζοντας να πετύχει το ζητούμενο.

Σε όλη αυτή την διαδικασία κρατά ομήρους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Έχοντας προσλάβει στρατιές συμβούλων, με ιδιαίτερη προτίμηση στους νομικούς, αλλά και πλήθος εποχικών εργατών ,δεν φρόντισε να κατοχυρώσει τους εργαζόμενους στη Μελισσάνη, ώστε μήνα Αύγουστο να παραμένουν απλήρωτοι στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, που περνάει ο τόπος μας .

Αυτά είναι ενδεικτικά μόνον θέματα του τρόπου, που αντιλαμβάνεται ο κ. Δήμαρχος την ευθύνη του απέναντι στους Κεφαλλονίτες.

Έπεται συνέχεια..

Από το γραφείο τύπου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ