Μάκης Αλυσανδράτος: "Κακή υπηρεσία η παραπληροφόρηση"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 00:49

Μάκης Αλυσανδράτος: "Κακή υπηρεσία η παραπληροφόρηση"

Επειδή κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να κάνουν αντιπολίτευση πάνω στα προβλήματα της Πυλάρου απλά τους λέω ότι δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία στον τόπο ,ούτε ενδιαφέρουν τους κατοίκους οι κραυγές σκοπιμότητας και τα δάκρυα που χύνουν για αυτούς.

Ενημερώνω υπεύθυνα ξανά ότι από την πρώτη στιγμή όλα τα μηχανήματα της περιοχής και του Δήμου διετέθηκαν ώστε μαζί με τους κατοίκους να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε.Είμαστε παρόντες δίπλα στους πολίτες και στην Αγία Ευφημία και στα Δρακοπουλάτα και στα Μακρυώτικα .

Οποιοσδήποτε ζήτησε τη βοήθειά μας ανταποκριθήκαμε.Οι υπηρεσίες του Δήμου ήταν κι αυτές από την πρώτη στιγμή εδώ για να συγκροτηθούν οι Επιτροπές και να ενημερωθούν οι πληγέντες για τις ενέργειές τους. Δεν υπάρχουν αποκλεισμένοι Δημότες. Υπάρχουν δικαιολογημένα αγανακτισμένοι πολίτες που ανησυχούν,όπως κι εμείς για το μέλλον του τόπου μας.
Αυτοί που εκμεταλλεύονται την κατάσταση,δεν σέβονται ούτε τους εργαζόμενους του Δήμου και τους Εθελοντές που χάρισαν το Σαββατοκύριακό τους στους πληγέντες συμπατριώτες μας.Σήμερα 10/10/2016 δεν ήλθαν τα μηχανήματα καθαρισμού των δρόμων στην Αγία Ευφημία διότι έβρεχε από το πρωι.

Λυπούμαι για τον Πρόεδρο της Αγίας Ευφημίας που μπήκε κι αυτός στο παιγνίδι της Αντιπολίτευσης και είπε ότι δεν ήρθαν τα μηχανήματα καθαρισμού ,παρ' όλο που τον είχα ενημερώσει και είχε συμφωνήσει μαζί μου.

Εμείς σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως έχουμε υποχρέωση δίπλα στους κατοίκους και μαζί με αυτούς.
Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τις Υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας καθώς και τους Εθελοντές μας για τη συνεισφορά τους στο δύσκολο έργο αντιμετώπισης των συνεπειών της καταστροφής που βρήκε την περιοχή μας.

Έχω ζητήσει στην επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μπει πρώτο το θέμα της Πυλάρου με ειδική πρόσκληση όλων των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας.Εκεί παρουσία και των κατοίκων θα συζητηθούν όλα ,θα αναζητηθούν ευθύνες και παραλείψεις σε κάθε κατεύθυνση.Κυρίως όμως θα ληφθούν Αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι ώστε να προστατευθεί η περιοχή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που με μεγαλλίτερη συχνότητα μας επισκέπτονται .

Μάκης Αλυσανδράτος

Αντιδήμαρχος Πυλάρου