Δημοτικό Συμβούλιο: Τα ταξίδια του Ευ. Κεκάτου... ανέβασαν την θερμοκρασία στην συνεδρίαση! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 14:15

Δημοτικό Συμβούλιο: Τα ταξίδια του Ευ. Κεκάτου... ανέβασαν την θερμοκρασία στην συνεδρίαση! (video)

Για άλλη μία συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου, η «θερμοκρασία» στην συζήτηση ανέβηκε κατακόρυφα όταν έφτασε στο εντός ημερησίας θέμα των μετακινήσεων του αντιδημάρχου Τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος σχολίασε – την άδικη όπως την χαρακτήρισε – κριτική που έχει δεχθεί η παράταξή του από τον κ. Κεκάτο, όσον αφορά τις προτάσεις της για τον τουρισμό λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο κ. Κεκάτος τα έχει βάλει με την μείζονα αντιπολίτευση, λέγοντας ότι κάνει καφενειακή πολιτική. Εμάς πάντα η πρότασή μας ήταν η εξής. Αν επικεντρωθούμε σε λιγότερα ταξίδια θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Διαφωνούμε ως προς την ποιότητα σε αυτό που κάνετε και ως προς την συμπεριφορά σας προς εμάς και αυτός είναι ο λόγος που ψηφίζουμε παρών στα θέματα των μετακινήσεων».

Από την πλευρά του ο Διονύσης Αραβαντινός μίλησε για «τα πολλά και ανούσια ταξίδια που έκανε ο κ. Κεκάτος, το 2015 ως αντιδήμαρχος τουρισμού, την στιγμή που ως αντιδήμαρχος παιδείας και υγείας δεν έχει φέρει ούτε μία πρόταση».

Μάλιστα, ο κ. Αραβαντινός προέτρεψε τον κ. Κεκάτο «να εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά και στα γενέθλια του βασιλιά της Ταϊλάνδης , αλλά και στην επέτειο ανεξαρτησίας του Βιετνάμ».

Όταν πήρε τον λόγω ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Διονύσης Λυκούδης, τόνισε πως έχει δοθεί από την Δημοτική Αρχή η εντολή να εκπροσωπεί την Κεφαλονιά σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, ώστε να σηκώνει ψηλά την σημαία της Κεφαλονιάς! Ο κ. Κεκάτος από την πλευρά του, κατηγόρησε την μείζονα αντιπολίτευση ότι επιχειρεί να απαξιώσει το έργο του στον τουρισμό.

Παρακάτω η συζήτηση για το θέμα, η οποία για μία ακόμη φορά είχε πολύ ένταση