Αναπάντητες έμειναν οι ερωτήσεις του Αραβαντινού για την Παλική

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 11:32

Αναπάντητες έμειναν οι ερωτήσεις του Αραβαντινού για την Παλική

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διονύσης Αραβαντινός έθεσε υπό μορφή ερωτημάτων προς τον αναπληρωτή δήμαρχο Διονύση Λυκούδη, κάποια από τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Ληξούρι και γενικότερα την Παλική.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», όταν πήρε τον λόγο έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα:

«Τι γίνεται με το μουσείο της Παλικής; Γιατί δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε τα αρχαιολογικά ευρήματα του Μουσείου του Αργοστολίου εκεί; Τι γίνεται με τις Μελέτες στα σχολεία της Παλικής; Τι γίνεται με την χωροταξία του νέου Λυκείου Παλικής; Τι γίνεται με το νερό του Ληξουρίου, που εξακολουθεί να περνάει από αμιαντοσωλήνες και μόνο νερό δεν το λες; Τι γίνεται με την αποχέτευση Ληξουρίου; Τι γίνεται με το τουριστικό περίπτερο στο Ληξούρι, που μοιάζει με βομβαρδισμένο σπίτι στο ...Χαλέπι; Πότε θα εκταμιευτούν τα χρήματα για την επισκευή στο θέατρο του Ληξουρίου και άλλα πολλά και σημαντικά που αφορούν τον Δήμο Κεφαλονιάς...

Βέβαια, από την πλευρά του ο αναπληρωτής δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, τεχνηέντως απάντησε με... ερώτηση στον Διονύση Αραβαντινό, λέγοντας του γιατί δεν ρωτάει και τι γίνονται τα έργα που αφορούν την Κυβέρνηση, όπως οι Εργατικές Κατοικίες και άλλα, που είναι μια πολύ ωραία τακτική, καθώς σε ότι δεν μπορούμε να απαντήσουμε στρέφουμε αλλού την... κουβέντα!

Η ουσία είναι πως τόσο ο σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης – όσο και όλοι όσοι επιθυμούσαν να μάθουν τι πραγματικά γίνεται στην Παλική- παρέμειναν στο... σκοτάδι!

https://www.youtube.com/watch?v=tS71HcISLKI




00 inkefalonia general ad 300X250