Θ. Μιχαλάτος: Κάποιοι έβαλαν τον Κατσιβέλη για να στείλουν πολιτικό μήνυμα

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 10:49

Θ. Μιχαλάτος: Κάποιοι έβαλαν τον Κατσιβέλη για να στείλουν πολιτικό μήνυμα

Την εκτίμησή του ότι είναι σημαντικής σημασίας η παρουσία του Πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά εξέφρασε ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «IONIAN GALAXY» και το δημοσιογράφο Σάκη Βούτο προσθέτοντας ότι η σύσκεψη που θα ακολουθήσει στην Περιφέρεια είναι μια ευκαιρία να ασκηθεί πίεση να λυθούν τα προβλήματα της Κεφαλονιάς.

Ο κ. Μιχαλάτος επέρριψε ευθύνες στη Δημοτική Αρχή αναφορικά με τη διαχείριση της αποκατάστασης των ζημιών των σεισμών καθώς επί Σαμαρά «χειροκροτούσε και έλεγε ότι είναι όλα τακτοποιημένα και ότι επί κυβέρνησης της ΝΔ δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, μέχρι την ημέρα των εκλογών. Μετά την ημέρα των εκλογών έγινε μαχητική και άρχισε να αγωνίζεται..».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του Επιμελητηρίου, ανέφερε ότι το 2017 θα έχουμε εκλογές και θα λειτουργεί παράλληλα με το Περιφερειακό επιμελητήριο, με Πρόεδρο , όποιον βρίσκεται στη θέση αυτή στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας. και στη συνέχεια θα καταργηθεί, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Υπουργείου.

Σχετικά με το ζήτημα της επιστολής Κατσιβέλη στην οποία ο Δημοτικός Σύμβουλος χαρακτήριζε ανεπιθύμητο τον Πρωθυπουργό στην Κεφαλονιά ανέφερε «απορώ πως κάποιοι βάζουν τον κ. Κατσιβέλη να βγάζει ανακοινώσεις εναντίον του ερχομού του Πρωθυπουργού»  και πρόσθεσε ότι «επειδή είναι καλό παιδί, χρησιμοποιήθηκε για να περάσουν κάποιοι ένα πολιτικό μήνυμα»


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250