Σε Βουλγαρία και Ναύπακτο ο Κεκάτος - Αντιπολίτευση: Το πράγμα έχει ξεφύγει (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 17:54

Σε Βουλγαρία και Ναύπακτο ο Κεκάτος - Αντιπολίτευση: Το πράγμα έχει ξεφύγει (VIDEO)

Το ζήτημα των μετακινήσεων του  Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Ε. Κεκάτου σε διάφορα σημεία της επικράτειας με σκοπό την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Κεφαλονιάς συζητήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλονιάς.

Μεταξύ των όσων συζητήθηκαν, τέθηκε από τον κ. Κεκάτο το θέμα της μετακίνησης του στη Ναύπακτο με σκοπό τη συμμετοχή του Δήμου στην πρώτη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού. «Θα πας για να δω αν υπάρχει κάποια δυνατότητα να αξιοποιήσουμε καλύτερα τη συμμετοχή μας» τόνισε ο Αντιδήμαρχος.

Στη συνέχεια ο κ. Κεκάτος έθεσε το θέμα της συμμετοχής του Δήμου Κεφαλονιάς στο πολιτιστικό φεστιβάλ  Shumen της Βουλγαρίας.

Απαντώντας , ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης Δ. Αραβαντινός εξέφρασε τον προβληματισμό του εάν ο εναλλακτικός τουρισμός στην Κεφαλονιά είναι λέξεις κενές, οι λέξεις ουσίας, ζητώντας να υπάρξει μια προσπάθεια καταγραφής όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

«Μέχρι τώρα είναι πολύ ισχνό το τοπίο με τον εναλλακτικό τουρισμό στην Κεφαλονιά», ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόσθεσε “Πρέπει στο συνέδριο να συμμετάσχουν επιχειρήσεις , ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία. Το να πάει ο Βαγγέλης και να μεταφέρει όμορφες εικόνες από την όμορφη Κεφαλονιά δε λέει τίποτα”.

Ο κ. Αραβαντινός εξέφρασε όμως και την επιφύλαξή του για το δεύτερο ταξίδι του κ. Κεκάτου στη Βουλγαρία, υποστηρίζοντας ότι σημασία έχει το πως πηγαίνουμε σε αυτές τις αγορές των Βαλκανίων.

Απαντώντας ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Λυκούδης υποστήριξε ότι «τα ψηλά τα δέντρα τα χτυπάει ο αέρας» και ότι «Πειράζει την Αντιπολίτευση η ενεργητικότητα του κ. Κεκάτου»

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Θ. Μιχαλάτος, επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» , ο οποίος υποστήριξε ότι έχουμε γίνει ρεζίλι, δεν υπάρχει άλλος Δήμος που λειτουργεί με τα ταξίδια και χωρίς στόχο γυρνάμε τον κόσμο. Το πράγμα πλέον έχει ξεφύγει»

Πάντως, το στοιχείο της υπερβολής με τα διαρκή ταξίδια του κ. Αντιδημάρχου ανά τον κόσμο, κάτι σαν το WorldParty, είναι κάτι περισσότερο από φανερό.

Τα ταξίδια πρέπει να γίνονται με πλάνο και συγκεκριμένους στόχους, και όχι όπου μας καλούν apriori να δεχόμαστε την πρόσκληση, για λόγους ευγενείας, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν εάν μας ωφελεί πραγματικά σε κάτι η επίσκεψή.

https://youtu.be/pWipUm7fuxk




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250