Συγχαρητήριο μήνυμα Θεόφιλου Μιχαλάτου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 11:12

Συγχαρητήριο μήνυμα Θεόφιλου Μιχαλάτου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών.

Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,

με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και να σας ευχηθώ καλή πρόοδο.

Ένας κύκλος της ζωής σας γεμάτος σκληρή προετοιμασία, επίπονες προσπάθειες και θυσίες ολοκληρώθηκε. Στη θέση του ξεκινάει ένας νέος γεμάτος προκλήσεις, αγωνίες και ευκαιρίες. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, εφοδιαστείτε με γνώσεις και διαμορφώστε το μέλλον σας, διορθώνοντας τα λάθη μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες σας και στους καθηγητές σας που σας στήριξαν αυτά τα χρόνια, φροντίζοντας να σας εξασφαλίσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια. Υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο.

Μην απογοητεύεστε και συνεχίστε να αναζητάτε αυτό που επιθυμείτε.

Καλή Συνέχεια

Θεόφιλος Μιχαλάτος


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250