Ανέβηκε το ...θερμόμετρο στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στο Αργοστόλι – Δ. Αραβαντινός: «Είστε εκτός τόπου και χρόνου»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 14:25

Ανέβηκε το ...θερμόμετρο στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στο Αργοστόλι – Δ. Αραβαντινός: «Είστε εκτός τόπου και χρόνου»

Ανέβηκε το... θερμόμετρο στην συνεδρίαση της επιτροπής «Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Θέατρο «Ο Κέφαλος» στο Αργοστόλι.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στο Σώμα.

Το προεδρείο αποτέλεσαν, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος αντιπρόεδρος, Ιωάννης Τσιάμης δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού, Καφαντάρης Δήμαρχος Πύλου – Νέστωρος.

Αραβαντινός: «Είστε εκτός τόπου και χρόνου»

Η παρέμβαση που ανέβασε την θερμοκρασία στην αίθουσα έγινε από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» και γραμματέα της ΠΕΔΙΝ, Διονύση Αραβαντινό, ο οποίος μεταξύ άλλων καυτηρίασε  την επιλογή του χρόνου (καλοκαίρι) και του μέρους (ένα πανέμορφο νησί) για να γίνει αυτή η συνεδρίαση: «Η ΚΕΔΕ ζει στον δικό της κόσμο και έξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Είστε εκτός τόπου και χρόνου» και συνέχισε λέγοντας: «Θα έπρεπε τα θέματα που έρχεστε στην Κεφαλονιά να συζητήσετε να είναι πιο ουσιαστικά. Θα ήταν καλό να μας λέγατε που πήγανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ που δώσατε ως ΚΕΔΕ για τους σεισμόπληκτους».

Παρακάτω ολόκληρη η παρέμβασή του, η οποία και προκάλεσε αντιδράσεις στο προεδρείο

https://www.youtube.com/watch?v=vvU66ln3ZGI

Το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο στο Αργοστόλι, θα πραγματοποιηθεί workshop με θέμα δράσεις οργάνωσης Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στους

«Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης» που διοργανώνει η ΠΕΔΙΝ και η ΚΕΔΕ.

Στην σημερινή συνεδρίαση εκτός των άλλων το παρών έδωσαν από την Κεφαλονιά, ο Σάββας Σαββαόγλου, ο Ανδρέας Ζαπάντης, ο Νίκος Φραντζής και ο Γιώργος Κρεμμύδας.

DSC 0404DSC 0405DSC 0408DSC 0409DSC 0410DSC 0413DSC 0414DSC 0415DSC 0418DSC 0419DSC 0420


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250