Ανέβηκε το ...θερμόμετρο στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στο Αργοστόλι – Δ. Αραβαντινός: «Είστε εκτός τόπου και χρόνου»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 14:25

Ανέβηκε το ...θερμόμετρο στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στο Αργοστόλι – Δ. Αραβαντινός: «Είστε εκτός τόπου και χρόνου»

Ανέβηκε το... θερμόμετρο στην συνεδρίαση της επιτροπής «Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Θέατρο «Ο Κέφαλος» στο Αργοστόλι.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στο Σώμα.

Το προεδρείο αποτέλεσαν, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος αντιπρόεδρος, Ιωάννης Τσιάμης δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού, Καφαντάρης Δήμαρχος Πύλου – Νέστωρος.

Αραβαντινός: «Είστε εκτός τόπου και χρόνου»

Η παρέμβαση που ανέβασε την θερμοκρασία στην αίθουσα έγινε από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» και γραμματέα της ΠΕΔΙΝ, Διονύση Αραβαντινό, ο οποίος μεταξύ άλλων καυτηρίασε  την επιλογή του χρόνου (καλοκαίρι) και του μέρους (ένα πανέμορφο νησί) για να γίνει αυτή η συνεδρίαση: «Η ΚΕΔΕ ζει στον δικό της κόσμο και έξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Είστε εκτός τόπου και χρόνου» και συνέχισε λέγοντας: «Θα έπρεπε τα θέματα που έρχεστε στην Κεφαλονιά να συζητήσετε να είναι πιο ουσιαστικά. Θα ήταν καλό να μας λέγατε που πήγανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ που δώσατε ως ΚΕΔΕ για τους σεισμόπληκτους».

Παρακάτω ολόκληρη η παρέμβασή του, η οποία και προκάλεσε αντιδράσεις στο προεδρείο

Το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο στο Αργοστόλι, θα πραγματοποιηθεί workshop με θέμα δράσεις οργάνωσης Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στους

«Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης» που διοργανώνει η ΠΕΔΙΝ και η ΚΕΔΕ.

Στην σημερινή συνεδρίαση εκτός των άλλων το παρών έδωσαν από την Κεφαλονιά, ο Σάββας Σαββαόγλου, ο Ανδρέας Ζαπάντης, ο Νίκος Φραντζής και ο Γιώργος Κρεμμύδας.


Ετικέτες: