Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Διονύσης Μινέτος (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 15:18

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Διονύσης Μινέτος (εικόνες)

Ορκίστηκε, λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», ο Διονύσης Μινέτος.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

Η ορκωμοσία έγινε στο δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση και του προέδρου της ΤΚ Βλαχάτων Απόστολου Χαραλαμπάτου.

Ο Διονύσης Μινέτος, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας στον τομέα του περιβάλλοντος, πήρε την θέση της παραιτηθείσας Ολγας Μαραβέγια.

Μάλιστα, απόψε θα κάνει και το ντεμπούτο του στα δημοτικά έδρανα, καθώς έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις 8.30 το βράδυ.

Σιδεροκέφαλος!

 

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή τονίζει: 

Ορκίστηκε σήμερα,18 Ιουλίου 2016, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Διονύσης Μινέτος, λαμβάνοντας τη θέση της παραιτηθείσης κας Όλγας Μαραβέγια.

Στην ορκωμοσία παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Βλαχάτων, κ. Απόστολος Χαραλαμπάτος.

Ο κ. Διονύσης Μινέτος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλλονιά» του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, ενώ είναι προϊστάμενος στο τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, ως περιβαλλοντολόγος, μηχ. χωροταξίας, πολεοδομίας & περιφ. ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος, εκ μέρους όλου του Δήμου Κεφαλλονιάς, του εύχεται μια δημιουργική θητεία και καλή δύναμη.

DSC 0130DSC 0133DSC 0135DSC 0137DSC 0141

 




00 inkefalonia general ad 300X250