Ευχαριστήριο απο την Περιφέρεια για τις εκδηλώσεις της 21ης Μαϊου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 23:35

Ευχαριστήριο απο την Περιφέρεια για τις εκδηλώσεις της 21ης Μαϊου

Ευχαριστήριο απο την Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς, γιόρτασε την 152η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, με προσκεκλημένο τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.


Οι εκδηλώσεις, στέφθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του λαού και της νεολαίας της Κεφαλονιάς, μεταφέροντας το αγωνιστικό και προοδευτικό μήνυμα του ριζοσπαστικού κινήματος αλλά και την καλύτερη εικόνα σε όλα τα μέρη της πατρίδας μας, μέσω των πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αποτέλεσμα αυτό, στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διέρχεται η χώρα μας, επιτεύχθηκε με το λιγότερο δυνατό κόστος. Στο σημείο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας, στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Mediterranee κα. Λία Μεταξά, η οποία ανέλαβε το κόστος της φιλοξενίας του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας και της ακολουθίας του, όπως επίσης και το κόστος του επίσημου γεύματος που παρατέθηκε προς τιμή του από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού, σημαντικό γεγονός απετέλεσε η αναγόρευση του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, γεγονός που έρχεται να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια της ΠΙΝ για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση των ΑΕΙ των Ιονίων Νήσων.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250