ΑΝΑΣΑ : «Γιατί δεν συμμετείχαμε στην ημερίδα της Ιθάκης»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 16:12

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.Και ιδού το γιατι,Μεταφορικό ισοδύναμο:Τον Σεπτέμβρη του 2011 μετά από πρόταση της παράταξης μας ,το αίτημα για χρηματοδότηση της εφαρμογής του στα Ιόνια νησιά συμπεριελήφθη στην γραπτή πρόταση της Περιφέρειας προς τον Ευρωπαίο επίτροπο κ. Χαν.Έκτοτε καμμία προώθηση δεν υπήρξε από την διοίκηση της Π.Ι.Ν!Συγκοινωνίες στα νησιά μας:


Τον Ιούνιο του 2011 η αρμοδιότητα των ενδοπεριφερειακών συγκοινωνιών αποδόθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Έκτοτε τα πλοία, οι γραμμές λιγοστεύουν και η εξυπηρέτηση των διακινουμένων πάει από το κακό στο χειρότερο, και η διοίκηση της Π.Ι.Ν απλώς ...προεδρεύει!
Τιμές των εισιτηρίων στις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συγκοινωνίες:
Τον Νοέμβριο του 2011 μετά από εισήγηση της ΑΝ.Α.Σ.Α ,το Περιφερειακό συμβούλιο, αφού είδε συγκριτικά το μεγάλο ύψος των τιμών των εισιτηρίων, ενέκρινε λεπτομερές πρόγραμμα δράσης.
Έκτοτε και μετά από νέο έλεγχο που πραγματοποίησε η ΑΝ.Α.Σ.Α οι τιμές παραμένουν στα ύψη σε μια περίοδο που οι μισθοί και οι συντάξεις καταρρέουν. Τι έπραξε στο διάστημα αυτό η διοίκηση της Π.Ι.Ν ;τίποτα!
δεν χρειάζονται συνεπώς τέτοιες ημερίδες που θα αναμασήσουν τα γνωστά και αυτά για τα οποία έχει ήδη λάβει αποφάσεις το Περιφερειακό Συμβούλιο!
Κ. Σπύρου, κα Σαρδελλή, κε Κουρή, η ΙΘΑΚΗ και τα υπόλοιπα μικρά νησιά της Π.Ι.Ν θέλουν έργα και όχι λόγια και ημερίδες δημοσίων σχέσεων!
Αργοστόλι, 22/07/2012 Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α