Το «θέατρο του παραλόγου»! Η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε να ακούσει απλήρωτο και ανασφάλιστο δημοτικό υπάλληλο (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 09:07

Το «θέατρο του παραλόγου»! Η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε να ακούσει απλήρωτο και ανασφάλιστο δημοτικό υπάλληλο (video)

Το σκηνικό, που διαμορφώθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως  το «θέατρο του παραλόγου» και δυστυχώς μόνο θλίψη προκαλεί.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

Και προκαλεί θλίψη, διότι ενώ εμφανίστηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εργαζόμενος του δήμου που ισχυρίστηκε πως είναι 12 μήνες απλήρωτος και ανασφάλιστος, η δημοτική αρχή αρνήθηκε να του δώσει τον λόγο να εκφράσει το πρόβλημά του και να τον ακούσει!

Το θέμα έφερε ως κατεπείγον η Λαϊκή Συσπείρωση, εντούτοις, κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν, οι τόνοι ανέβηκαν και τα «πυρρά» που αντάλλασαν οι δύο πλευρές ήταν λεκτικά και σφοδρά.

Ακολούθησε... πανδαιμόνιο και μάταια ο εργαζόμενος περίμενε πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να πει το πρόβλημά του, ενώ και ο πρόεδρος τους Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης προσπαθούσε να πάρει τον λόγο για να ακουστεί ο εργαζόμενος. Μάταια!

Μάλιστα, κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, θέλοντας να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα... ποδοσφαιρικού γηπέδου, χτυπούσαν τα χέρια τους στα έδρανα, κάνοντας... σαματά, ενώ ο αναπληρωτής δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης προσπαθώντας να «ξεφύγει» από την δύσκολη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, «φώναζε» στο εργαζόμενο να περάσει αύριο από το γραφείο του για να συζητήσει μαζί του επί προσωπικού το θέμα και να υποβιβάσει ότι το θέμα είναι κατεπείγον.

«Το κατεπείγoν είναι πως εν έχω να φάω» έλεγε από την πλευρά του ο εργαζόνος, αλλά ... ποιος τον άκουγε!

Ο εργαζόμενος πάντως, είχε σύντομο τετ – α- τετ με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Σάμη κ. Βασίλη Κοκκόση, ο οποίος φάνηκε να γνωρίζει την περίπτωσή του.

Με αυτά και με αυτά, οι παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Ενωμένη Τετράπολη» και «Ριζοσπάστες Ξανά» αποχώρησαν από την συνεδρίαση, ενώ λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε και η Λαϊκή Συσπείρωση.

Οι «φωνές» πάντως δεν φάνηκε να εισακούστηκαν, καθώς πριν ακόμα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον εργαζόμενο και αν τελικά θα μιλήσει, ο αναπληρωτής Δήμαρχος διάβαζε ήδη την εισήγηση από το επόμενο θέμα της συνεδρίασης!

Παρακάτω το σκηνικό της έντασης

https://www.youtube.com/watch?v=N1TO3K4LsXI

 

DSC 0039DSC 0041DSC 0048DSC 0050DSC 0052DSC 0053DSC 0056DSC 0060DSC 0063DSC 0065DSC 0067DSC 0072DSC 0073




00 inkefalonia general ad 300X250