Περιοδεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες ξεκίνησε από την Παλική ο Δήμαρχος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 15:31

Περιοδεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες ξεκίνησε από την Παλική ο Δήμαρχος

Σειρά περιοδειών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κεφαλονιάς ξεκίνησε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέκος Παρίσης στα πλαίσια επί τόπου εξέτασης προβλημάτων αλλά και άμεσης επαφής με τους δημότες.

«Πρώτοι σταθμοί» του Δημάρχου ήταν πολλά χωριά της Παλικής (Κοντογενάδα , Σκινιάς ,Χαβδάτα, Αγία Θέκλη, Βιλατόρια , Μαντζαβινάτα , Καμιναράτα) όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με Προέδρους τοπικών Κοινοτήτων και δημότες αιτήματα και σημαντικά τοπικά θέματα .

Τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς συνόδευε κλιμάκιο της δημοτικής αρχής αποτελούμενο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς Νίκο Ανουσάκη , τον αντιδήμαρχο Παλικής Ευάγγελο Θεοφιλάτο , τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξη Μοσχονά , τον Πρόεδρο της Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου Κων/νο Τσίκλη κ.α. Στα Μαντζαβινάτα παρευρέθηκε και ο πρόεδρος των Σουλλάρων Ελευθέριος Γρηγοράτος.


Η δημοτική αρχή συνεχίζει την προσπάθεια αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων του Δήμου μας καθώς είναι ηθικό και πολιτικό χρέος της να ανταποκριθεί στις υψηλές ευθύνες που της έχουν αναθέσει οι Κεφαλονίτισες και οι Κεφαλονίτες.




00 inkefalonia general ad 300X250