Ανεξαρτητοποιείται ο Δημήτρης Φιοραβάντες!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 21:04

Ανεξαρτητοποιείται ο Δημήτρης Φιοραβάντες!

Επιστολή με την οποία κάνει γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του από την Δημοτική Παράταξη, εξέδωσε πριν από λίγο ο Δημήτρης Φιοραβάντες, «παραμένω στρατιώτης της Δημοτικής Παράταξής μου, αλλά με ανεξάρτητη φωνή και άποψη».Πιο αναλυτικά τονίζει: «Μετά από 18 μήνες εξουσίας του Δημάρχου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση, η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί στη Δημοτική Ενότητα Σάμης, δημιουργεί ερωτηματικά.


Εκτιμώ ότι αγνοούμαι επιδεικτικά, παρά το γεγονός ότι ήμουν πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς προτίμησης στην Δημοτική Ενότητα Σάμης και όγδοος σε σταυρούς προτίμησης συνολικά στην Παράταξή μου. Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι να μην έχω καμιά ενημέρωση και συμμετοχή για οτιδήποτε συμβαίνει στη Δημοτική Ενότητα Σάμης.


Εξυπακούεται ότι παραμένω στρατιώτης της Δημοτικής Παράταξής μου, αλλά με ανεξάρτητη φωνή και άποψη σε οτιδήποτε αφορά το Δήμο Κεφαλονιάς και ειδικότερα την περιοχή μου. Συνεπώς, η Δημοτική Αρχή να αναμένει από εμένα κριτική στήριξη των αποφάσεων και πράξεών της και όχι πειθαρχημένη ψήφο «ναι σε όλα».
Η επιλογή μου αυτή πηγάζει από την αναγκαιότητα να εκφράζω πάντα αντικειμενικά όσους με στήριξαν και με στηρίζουν».


Με εκτίμηση,
Ο Δημοτικός Σύμβουλος,
Δημήτρης Φιοραβάντες