Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά: "Τεράστιο πλήγμα για την Κεφαλονιά, αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 19:05

Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά: "Τεράστιο πλήγμα για την Κεφαλονιά, αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη"

Συλλυπητήρια ανακοίνωση απο τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και την δημοτική παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" για την απώλεια του Γεράσιμου Αρσένη. 

Η είδηση της απώλειας του Γεράσιμου Αρσένη είναι ένα τεράστιο πλήγμα όχι μόνο για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κεφαλονιά αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη.

Ο πολιτικός, που από όποιο πόστο και αν πέρασε επιδίωξε βαθιές τομές χωρίς να προσμετρά κανένα κόστος, δυστυχώς έφυγε από κοντά μας.

Διακρινόταν παντού για το ήθος και την εντιμότητα του, το σθένος και την παρρησία του λόγου του. Αγωνίστηκε με ειλικρίνεια και συνέπεια για τα σοσιαλιστικά ιδεώδη της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της παναθρώπινης αλληλεγγύης.


Στην μακρόχρονη πολιτική του σταδιοδρομία επιδίωξε αταλάντευτα να κάνει πραγματικότητα το όραμά του για μια κοινωνία αρχών, αξιών και ίσων ευκαιριών.

Η Κεφαλονιά θα τον έχει καθημερινά κοντά της μέσα από τις καινοτόμες παρεμβάσεις του στην παιδεία και το ΤΕΙ που της άφησε παρακαταθήκη.

Δυστυχώς για μας, και μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που περνάει η χώρα μας, ο Γεράσιμος Αρσένης ήταν ο φάρος που έσβησε, ο καθοδηγητής, ο στυλοβάτης, το παράδειγμα για μια χώρα που πρέπει να κρατήσει την περηφάνια της και να βρει το βηματισμό της.

Η απώλεια του μας κάνει φτωχότερους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ...

Εκ του Γραφείου Τύπου

της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250